Regulamentul concursului Votează cele mai COOL piese ale verii!

Regulamentul concursului Voteaza cele mai COOL piese ale verii, cu premii constand in 10 kituri Ursus Cooler.

 

Art. 1 Organizator

 

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27199522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii si publicul vor fi instiintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

 

Concursul “Votează cele mai COOL piese ale verii!” se deruleaza in perioada
10 iunie – 1 iulie 2013. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

            Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.Urban.ro

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

·        este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania;

·        are 14 ani impliniti la data inceperii concursului, 10 iunie 2013;

·        acceseaza site-ul www.Urban.ro si intra in concursul “Votează cele mai COOL piese ale verii!”;

·        voteaza cel putin una dintre pisele propuse de redactia Urban.ro apasand butonul LIKE specific retelei de socializare Facebook;

·        completeaza formularul de concurs cu datele personale corecte si complete (Nume, Prenume, Mail, Telefon);

·        este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului;

·        confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta;


Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Mediafax Group, sotii / sotiile lor precum si rudele de gradul I ale acestora.

 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

            Prin inscrierea in cadrul concursului „Marcheaza cu felina Rusescu”. orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663

                    Scopul prelucrarii datelor este "reclama, marketing si publicitate".

                    S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

                    Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,

                    S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

                   Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

                   La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

                  Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor.

                  S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

                  Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

                  Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42.

                  Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

 

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.Urban.ro si din bannerele de promovare ale concursului din reteaua Mediafax Group si vor participa astfel:

 

• utilizatorii intra pe http://CoolSummer.Urban.ro;

• se inscriu in concurs  prin votarea a cel putin o melodie propusa de redactia Urban.ro;

            • completeaza formularul de concurs cu datele personale (Nume, Prenume, E-mail, Telefon) pentru a intra in tragerea la sorti de pe 2 iulie 2013;

Unui utilizator ii va fi alocata o singura sansa la tragerea la sorti, indiferent de numarul de piese votate.

Art. 6. Premii

 

Concursul “Votează cele mai COOL piese ale verii!” va avea 10 premii constand in cate un “summer cool kit”. Fiecare kit are o valoare aproximativa de 250 lei si contine urmatoarele produse:

1.      un rucsac Canyon, in valoare de 60 lei;

2.      o pereche de casti Canyon, in valoare de 120 lei ;

3.      un set de boxe Canyon, in valoare de 50 lei;

4.      un mouse Canyon, in valoare de 20 de lei;

Valoarea totala a premiilor oferite in concurs este de 2.500 lei, TVA inclus.

Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Concursul va avea 10 castigatori desemnati prin tragere la sorti efectuata online pe 2 iulie 2013.

La tragerea la sorti vor participa toti utilizatorii care s-au inscris in concurs in perioada 10 iunie – 1 iulie 2013. La extragere vor fi desemnate 10 rezerve, pentru eventualitatea in care castigatorii nu pot fi contactati, acestea fiind considerate valide in ordinea extragerii.

Daca nici castigatorii, nici rezervele nu raspund in termenul de 72 de ore specificat in prezentul Regulament, premiile raman in posesia Organizatorului.

Un utilizator nu poate castiga mai mult de un premiu per concurs, unicitatea stabilindu-se in functie de adresa de e-mail inscrisa in concurs.

Pentru corectitudinea concursului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica utilizatorii suspectati de tentative de fraudare, fara a fi nevoie sa ofere explicatii suplimentare.

Numele castigatorilor vor fi afisate pe site-ul www.Urban.ro , in pagina de concurs si pe pagina de Facebook Urban.

Utilizatorii vor fi descalificati si vor pierde dreptul asupra premiilor daca nu pot fi contactati in maxim 72 de ore de la data desemnarii lor, prin datele de contact disponibile prin intermediul conectarii cu contul personal de Facebook.

Castigatorii au la dispozitie 72 de ore din momentul contactarii lor de catre Organizator pentru a trimite copie dupa buletin/carte de identitate pentru validare. Daca nu trimit datele solicitate in intervalul mentionat, acestia vor fi descalificati.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in maxim 60 de zile lucratoare, astfel:

• Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2. Data si ora ii vor fi comunicate telefonic. Castigatorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

• Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin transfer bancar sau mandat postal, costurile fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatorul trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si contul in lei in care doreste sa fie virat premiul.

 

Art. 8. Informarea publicului

 

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.Urban.ro, dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Art. 9. Intreruperea concursului

 

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul a cel putin o televiziune nationala sau un cotidian national.

 

Art. 10. Taxe si impozite aferente

 

Organizatorul campaniei nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si vira catre bugetul de stat cota de 16% reprezentand impozitul pe veniturile obtinute din acordarea premiului, intrucat fiecare premiu are o valoare mai mica decat valoarea neimpozabila de 600 lei, in conformitate cu disp. art.77 alin.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 11. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre MEDIAFAX GROUP S.A. si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL