Art Boulevard 2011 in Centrul Vechi din Bucuresti

Art Boulevard 2011 este un eveniment cultural organizat la Bucuresti, in Centrul Vechi, mai exact pe Strada Filitti, in perioada 7-9 octombrie 2011. Art Boulevard este eveniment cultural de amploare, dezvoltat pe mai multe planuri de planuri care readuce in atentia publicului un spatiu cu o istorie bogata, o celebritate in randul celor mai vizitate strazi ale Europei burgheze.

 

 
Art Boulevard a ajuns in 2011 la a treia editie. Proiectul a fost initiat de Asociatia Culturala “Art, Music & Film” si de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti. Editia din acest an a acestui interesant eveniment cultural urban a fost conceputa si organizata la initiativa mai multor tineri, ceea ce face ca si programul Art Boulevard 2011 sa fie unul eclectic. Timp de trei zile vom avea parte de foarte multe evenimente, toate pe Strada Filitti din Centrul Istoric al capitalei.
 
Iata care e programul Art Boulevard 2011:
 
Vineri, 7 octombrie, 
Eveniment in Rama: 5H DOWNTOWN GET DOWN
Intre orele 18 si 23, Strada Filitti gazduieste demonstratii Kendama, proiectii de fotografie urbana si sport extrem marca H2O, bboy demo, graffiti si muzica asigurata de cinci DJ apreciati in randul tinerilor pasionati de cultura urbana, dar si diferiti ca stil: Dodo, Soulfunk, Dropdread, Charlie Dundeen si Dan Basu.
Mai multe detalii pe facebook (https://www.facebook.com/event.php?eid=281184078566852&ref=ts) 
Un eveniment produs de tilllate.com Romania, Have A Nice Trip, The Banana Society, Atelierul de Productie, cu sprijinul partenerilor media Ring, feeder.ro, neaparat.ro, 220.ro, veiozaarte.ro, b365.ro, hipmag.ro, modernism.ro, clubaction.ro.
Sambata, 8 octombrie
Art Boulevard 3
A doua zi, evenimentul reuneste mai multe ateliere si asociatii, dar si activitati dintre cele mai variate: o campanie” Free Hugs”, o campanie de adoptii animale prin Asociatia GIA sau atelier de origami (Incubator 107).
 
Mai departe, celelalte activitati inseamna: expozitie de fotografie asigurata de Asociatia Euroarte si fotografa.ro, ateliere diverse (pictura pe sticla, string art si hand made), un atelier de dansuri irlandeze, trupa de breakdance „Escape Crew”, o defilare de moda cu Laura Caraman, Asociatia IONIKA, Ateliere fara frontiere, Concert de flaut si poezie (Asociatia ADSUM), Asociatia ARAS, Bibliobuzz, ateliere de percutie prin Asociatia Macaia, atelier de impletitura (“Fetite cu codite”), expozitie de casetofoane si viniluri, targ de hand made si accesorii, muzica pe strada cu All ONE si DJ Priga si DJ Kid.  
 
Art Boulevard e un eveniment care va avea loc in Centrul Vechi din Bucuresti, pe Strada Filitti, in weekend-ul 7-9 octombrie 2011.
 
Fotografie urbana, muzica, bbboy demo, graffiti, breakdance, atelier de impletitura, expozitie de viniluri, targ de hand made...aveti de unde alege, meniul Art Boulevard 2011 e unul extrem de generos. 
 
Un eveniment care va fi apreciat atat de fanii Street Heroes, cat si de cei care au participat cu placere la Festivalul Club A.
 
Te cum ti se pare acest gen de eveniment?   

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL