A inceput campania Vreau sa cant!

In data de 1 octombrie, Musicomania da startul celei de-a 5-a editii a campaniei “Vreau sa Cant!”. Organizata pentru al cincilea an consecutiv, campania Vreau sa cant! a devenit in scurt timp un eveniment foarte asteptat de tinerii clujeni.

Atunci cand vorbesti despre tineri pasionati vorbesti si despre muzica! Pasiunea pentru muzica si increderea in talentul si dorinta de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul caruia, Musicomania si Bigtime Production va lanseaza provocarea de a va face vocea auzita, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Esti talentat, dar nu ai gasit pana acum oportunitatea de a te face remarcat in domeniul muzical? Acum ai sansa! E momentul tau sa te faci auzit!

Campania Vreau sa cant! a fost conceputa cu scopul de a le oferi o sansa tinerilor muzicieni care doresc sa se faca remarcati in plan muzical si de a sustine, inainte de toate, pasiunea pentru muzica adevarata.

Cei care vor spune DA! provocarii, trebuie sa se inscrie online, trimitand un email la adresa contact@musicomania.ro. Acesta trebuie sa contina: numele, o fotografie, adresa de email si numarul de telefon, dar si cateva cuvinte despre ceea ce il recomanda ca artist si piesa aleasa pentru concurs.

Programarea participantiilor la studio se face numai de catre Bigtime Production. Concurentii vor fi contactati prin email sau telefon.

Anul acesta concurentii vor canta piesa aleasa in direct la Musicomania. Musicomania are o emisiune saptamanala care se difuzeaza in reteaua Radio Transilvania in fiecare joi seara de la ora 8. In prezent Radio Transilvania detine frecvente de emisie in 11 orase (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrita, Alesd, Zalau, Cluj Napoca, Turda, Ludus, Medias) din Transilvania, fiind receptionat in peste 15 orase si localitatile limitrofe.

Materialul audio va fi inregistrat si impreuna cu poza concurentului va fi afisat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare. Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat castigator la finalul concursului consta intr-o piesa nou nouta, compusa special pentru el, pe care artistul va avea ocazia sa o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de catre Bigtime Production.

Programul campaniei Vreau sa Cant!
Programul de desfasurare a campaniei este urmatorul:
01 octombrie – 8 noiembrie – inscrieri
9 – 27 noiembrie – inregistrari, productie si ridicarea materialelor pe site
1 – 9 decembrie - votare
12 decembrie – semifinala, la Club Shto, de la ora 19:00
19 decembrie – finala, la Club Shto, de la ora 19:00
Campania „Vreau sa cant!” se desfasoara in localitatea Cluj-Napoca, in perioada 1 octombrie - 19 decembrie 2015.
La campania „Vreau sa cant!” pot participa toate persoanele fizice, cetateni romani sau straini, cu varsta cuprinsa intre 12 – 60 ani.

Pentru mai multe detalii accesati www.musicomania.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL