Fanii Gipsy Kings sunt rasplatiti cu CD-uri cu autograf

Dupa ce v-am anuntat ca biletele pentru Gipsy Kings se gasesc la pret redus, acum mai venim cu o surpriza: fanii vor fi rasplatiti cu CD-uri cu autograf. Mai multe detalii aflati din comunicatul de presa de mai jos.

In perioada 30 martie - 6 aprilie, oricine cumpara de pe www.BILETOO.ro un bilet la Gipsy Kings la categoria 250 RON sau 300 RON va primi automat un CD cu autograful celor de la Gipsy Kings, in limita stocului disponibil! Biletele se pot achizitiona online, plata biletului/biletelor facandu-se fie cu cardul, fie ramburs - la primirea pachetului, in ambele cazuri livrarea facandu-se prin curier!

Gipsy Kings au luat fiinta in 1987 si se spune ca sunt creatorii unui gen muzical denumit RUMBA FLAMENCA. Acestia au generat un amestec intre muzica lor gipsy traditionala, cu flamenco si rumba (în special rumba catalana). Peste acestea au adaugat influente pop, rock, samba, salsa si chiar reggae, rezultand aceste melodii pline de ritm, energie, libertate, caldura... Chiar daca majoritatea pieselor lor sunt cantate in limba spaniola, fanii de pretutindeni sunt de acord ca nu trebuie sa cunosti limba ca sa intelegi cantecele lor pentru ca inima rezoneaza cu versurile lor pline de pasiune si savoare nomada!

Cea ce este si mai interesant la membrii trupei Gipsy Kings este ca niciunul dintre ei nu are cunostinte de teorie muzicala. Acestia canta in mod natural, din talent, exercitiu si placere, de mici ei fiind nedespartiti de chitara. Cu toate acestea, ei au compus hituri internationale pe care le poate fredona oricine si care beneficiaza de sute de remake-uri si cover-uri. Concertul Gipsy Kings este organizat de Project Events in colaborare cu Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa”, va avea loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL