Marie, solista trupei Roxette, isi va sarbatori ziua de nastere in Romania

Cu doar cateva zile inainte de concertul pe care Roxette il va sustine pentru prima data la Bucuresti, echipa de productie pune la punct toate detaliile pentru ca trupa sa se simta ca la ea acasa. Un motiv in plus este faptul ca Marie, solista trupei, isi sarbatoreste ziua de nastere in Romania, bucurandu-se astfel de un tratament privilegiat. Organizat de Emagic si sustinut de Avon, concertul va avea loc pe data de 30 mai, la Zone Arena, in deschiderea show-ului urmand a concerta VH2 si Magnolia.

Avand in vedere ca in ziua evenimentului, Marie implineste 53 de ani, backstage-ul va fi impanzit cu buchete de flori. Dressing room-ul, cabina solistei cat si cea lui Per vor fi ornate cu multe aranjamente florale si lumanari parfumate pentru a crea astfel o ambinata cat mai festiva. Trupa a solicitat ca din backstage sa nu lipseasca ghimbirul feliat, acesta aflandu-se in ultima vreme printre cerintele principale ale artistilor. Pe langa ghimbir trupa a cerut sa aibe in culise sase lazi de bere autohtona, multe salate si sortimente de branza, precum si multe fructe proaspete si diferite tipuri de lapte.

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:00, urmand ca prima trupa din deschiderea evenimentului, Magnolia, sa urce pe scena dupa ora 18:00, fiind apoi urmata de VH2 si Roxette. Spectacolul se va termina la ora 22:00. Accesul in incinta locatiei se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, publicul avand la dispozitie doua intrari in functie de zona in care a fost achizitionat biletul: una pentru posesori de bilete in Gazon A, iar cealalta, amplasata in imediata vecinatate a scenei, pentru posesorii de bilet in Golden VIP si Tribuna. Este foarte important ca fiecare posesor de bilet sa intre pe la poarta de acces corespunzatoare biletului sau, trecerea din zona Gazon A in spatiul Golden Vip si Tribuna nefiind posibil, si nici invers. Este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, publicul avand la dispozitie urmatoarele variante: metrou - Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Accesul copiilor se va face pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In incinta Zone Arena a fost amenajat un zid de izolare fonica, paralel cu Bulevardul Barbu Vacarescu, pentru a diminua zgomotul resimtit in afara spatiului de concert.

Trupa Roxette va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 30 mai la Zone Arena. Biletele pentru acest spectacol mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica si The Ark..

In limita disponibilitatii, bilete vor putea fi achizitionate si in ziua evenimentului, de la casa de bilete Zone Arena.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL