(P) BOOST™ revolutioneaza alergarea

Cu un retur revolutionar de energie, amortizare superioara, confort optim pentru orice tip de picior si adaptabilitate termica, adidas prezinta pantoful sport Energy Boost, cu noua tehnologie de amortizare a impactului cu solul, care asigura cel mai mare retur de energie din industria produselor pentru alergare.

Inovatia BOOST™ porneste de la un material revolutionar, care amortizeaza impactul piciorului cu solul. Bazat pe un proces de dezvoltare inovator, creat de partenerul adidas, BASF (lider mondial in produse chimice), materialul solid granular (TPU) este supus unei explozii si transformat in mii de capsule mici de energie, care alcatuiesc aceasta talpa unica a pantofilor sport. Cu structura celulara unica, capsulele de energie capteaza si apoi elibereaza energia mai eficient, la fiecare pas.

Testele realizate de catre Echipa de Inovatie adidas demonstreaza faptul ca acest material durabil, disponibil exclusiv pentru produsele adidas Energy Boost, asigura cel mai mare retur de energie dintre toate produsele industriei pentru alergare.

„adidas se dedica crearii de produse inovatoare, care ajuta atletii sa isi dezvolte performantele. Odata cu BOOST™, dam startul unei revolutii in materie de amortizare a impactului piciorului cu solul. Tehnologia BOOST™ asigura cel mai mare retur de energie din industrie”, spune Eric Liedtke, Head of Sport Performance. „Pe scurt, Energy Boost este cel mai performant pantof pentru alergare al momentului si va revolutiona intreaga industrie”.

Bernd Wahler, Head of Innovation pentru adidas, adauga: „BOOST™ este un material revolutionar, care combina beneficiile legate de performanta, care sunt, de obicei, incompatibile: o talpa moale si confortabila si, in acelasi timp, ferma. Este ca si cum pantoful ar prinde viata in momentul in care il incalti. BOOST™ seteaza un nou standard nu numai in materie de pantofi pentru alergare, ci pentru intreaga industrie si toate produsele viitoare”.

Boost in orice situatie

Noul material pentru amortizarea impactului piciorului cu solul asigura cel mai mare retur de energie din industrie si isi mentine proprietatile chiar si pe terenuri denivelate.

Echipa de Inovatie adidas a comparat materialul spuma cu tehnologia BOOST™ cu materialul standard folosit in pantofii sport pentru alergare, spuma EVA. Testele arata ca, atunci cand este transferata de la +40°C la -20°C, spuma BOOST™ este de 3 ori mai rezista la aceasta schimbare decat materialul standard EVA, deci ofera o alergare constanta.

Boost pentru confort

Inovatia nu se limiteaza numai la revolutionara tehnologie a talpii. Partea superioara a pantofului Energy Boost are incorporata tehnologia adidas Techfit, cu poliuretan durabil si elastic, care asigura confortul optim si suportul intregului picior in timp ce se afla in miscare.

Materialul elastic, care lasa aerul sa circule, ofera senzatia unei sosete, in timp ce benzile de sustinere proiectate pe partea superioara a pantofului asigura suportul necesar si stabilizeaza piciorul in punctele cheie pe durata miscarii. Pantoful sport Energy Boost va fi disponibil in magazinele adidas incepand cu luna martie 2013.


1 comentariu

  • Am fost fanul pantofilor sport de la adidas o buna perioada de timp, insa de vreo 3 ani incoace m-am dat pe Puma, dar imi plac cum arata energy Boost si l-as da o sansa numai sa am ocazia sa-i probez ca sunt mai pretentios un pic si nu prea comand online. Stiti pe unde i-as putea gasi (in magazine fizice)?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL