Proiect nou: Free Deejays

Comunicat de presa trimis de Cosmin Zihan, Digital & Online Marketing Manager @ Cat Music

Marian-Bogdan Tascau si Rares Varniote sunt Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca. Bogdan are o experienta de 15 ani ca si artist, compozitor si poducator muzical . Rares canta de la 10 ani. Si atunci cand sunt impreuna pe scena, vibratia muzicii lor transforma oamenii.

“Proiectul Free Deejays s-a nascut la o petrecere unde eram invitat eu si Rares, unde am cantat impreuna 6 ore, in continuu. Din vorba in vorba am vazut ca ne dorim cam aceleasi lucruri, avem aceleasi idei despre muzica, asa ca, de a doua zi ne-am pus pe treaba si in scurt timp a aparut si prima noastra piesa, < > ”, povesteste Marian-Bogdan Tascau.

Primul single al Free Deejays este o piesa plina de viata, cu un mesaj pozitiv, care te indeamna la un perpetuum party. Si pentru ca “You Know” imbina sound-ul dance cu cel al muzicii reggae, Bogdan si Rares s-au gandit, ca cel mai bine ar fi ca partile “jamaicane” sa fie intrepretate chiar de un reggae-man autentic – Buppy. “Buppy este un mai vechi prieten de-al meu. Piesa are un aer exotic, iar Buppy este originar din L.A.”, povesteste Bogdan. O data cu primul lor single, Bogdan si Rares, lanseaza si primul videoclip - Free Deejays- in regia lui Dan Petcan.

Filmarile s-au desfasurat in mai multe locatii din Bucuresti si pe dealurile de la Calugareni, locul in care a filmat si Sergiu Nicolescu pentru cateva dintre filmele sale.

La realizarea videoclipului au participat cei 100 de dansatori de la Scoala de Dans Trouble Crew si Team Coach-ul lor, Elena Capruciu. Pentru ca atmosfera de pe platou sa fie cat mai veridica, Free Deejays s-au prezentat la fata locului cu o sonorizare de 12000 de wati.

“A fost cea mai tare petrecere in aer liber! Desi am filmat la aproape 50 de grade, iar dansatorii au avut de facut coregrafii destul de complicate, dupa ce am terminat filmarea, nimeni nu vroia sa plece acasa, asa ca am continuat party-ul, asa cum vedeti si in clip”, isi mai amintesc- Bogdan si Rares: Free Deejays.


2 comentarii

  • ce nume de proiect neinspirat ... indigo funky deejays, deepside deejays, free deejays, lesbian deejays etc

  • Noroc cu acel negru, Buppy. Nu pare un proiect romanesc, dar nici unul extraordinar. Videoclipul ii dragut big grin , dar eu vad proiectul asta ca pe unul trecator. Adica va fi un an, doi in picioare si nu se va mai auzi nimic de ei.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL