Romanian Music Awards, transmis live in 13 tari!

Romanian Music Awards si-a castigat in timp statutul de cel mai mare eveniment muzical din Romania. Evenimentul se afla la cea de-a 9a editie, urmand ca anul acesta, show-ul sa sa fie transmis live in 13 tari!Nu este pentru prima data cand Romanian Music Awards poate fi urmarit in direct din strainatate, editia din 2010 fiind transmisa live de Music Channel Ungaria.

Anul acesta insa, Romanian Music Awards va fi transmis in Romania, republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia si Herzegovina, Croatia, Grecia, Republica Mecedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru si Turcia. In afara de Music Channel, organizatorul evenimentului, in Romania vor mai transmite atat filiale locale TVR cat si Money Channel. In afara granitelor vor asigura transmisia live Music Channel Ungaria si Balkanika TV.

Romanian Music Awards aduce astfel de pe scena de la Brasov, in data de 16 septembrie nu numai artisti recunoscuti la nivel international cat si acoperirea transmisiei la un nivel mult mai mare decat in oricare din anii precedenti. Concluzia? Romanian Music Awards combate miturile si dovedeste ca cifra 13 intr-o zi de vineri (16 septembrie) nu poate aduce decat mult noroc!

Vezi aici nominalizarile de anul acesta de la RMA!

Tu trimiti echipa Urban.ro pe scena Romanian Music Awards 2011! Avem nevoie de 10.000 de like-uri pe pagina noastra de Facebook pentru a urca pe scena celui mai important eveniment muzical al anului in industria muzicala romaneasca!


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL