TAXI – Concert + Petrecere de lansare a videoclipului "Cele dou? cuvinte"

Comunicat de presa trimis de George Stoica, Online Communication Department @ The Silver Church Club & Kulturhaus.

Incearca de mult sa le spuna. De obicei se poticnesc la "te". De data asta au reusit sa zica "Cele doua cuvinte", ajutati de 26 de prieteni de nadejde. Trupa TAXI va sarbatori acesta izbanda joi, 11 noiembrie, in Kulturhaus, clubul in care au avut loc filmarile la cel mai nou videoclip.

"Cele doua cuvinte" este o piesa cu poveste. Lansata initial online, a fost atat de sprijinita si de promovata de prietenii din spatiul virtual, sfarsind prin a fi nasita de Teo Trandafir. Astfel s-a nascut un videoclip produs de Teo Trandafir si regizat de solistul trupei.

Videoclipul "Cele doua cuvinte" a fost lansat vineri, 5 noiembrie. in mai putin de trei zile de vizionare publica a obtinut peste 125 000 de vizualizari pe youtube.com. Trupa TAXI multumeste tuturor celor care sustin videoclipul, prietenilor de nadejde care i-au ajutat sa spuna "Cele doua cuvinte": Teo Trandafir (producator videoclip), Vizante, Oreste, serban - Animal X, Dan Bittman, Catalin Maruta, Andi Vasluianu, Mihai Margineanu, Toni Grecu, Florin Chilian, Virgil Iantu, Mita - Bere Gratis, Tudor - Fly Project, Cornel - Vunk, Robert Turcescu, Adi Despot, Gabriel Cotabita, George Vintila, Kamara, Gyuri Pascu, Leonard Doroftei, Wilmark, Cheloo, Horia Brenciu, Cabral, Smiley, Razvan Fodor, Marian Teodorescu, Catalin «Tati» Dardea, Andrei Ghitulescu, Gica Ioja.

P.S. Avem pe pagina de FaceBook un concurs prin care oferim 2 invitatii duble la eveniment.


3 comentarii

  • 1. cristina coman in 09.11.2010 /14:22

    Cel mai mult imi place ideea clipului si modul in care interpreteaza vizantehappy

  • Ce tare e clipul love struck

  • Concursul s-a incheiat! Castigatorii i-am anuntat aici:http://is.gd/gRTUP

    Astfel, Cristina Coman si Raluca Iordan vor avea numele trecut la intrare in seara concertului. Sa aveti buletinele la voi.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL