Vara Copiilor - Dino Timo!

Dino Timo ii asteapta pe copii dar si pe parinti, intr-un spatiu estival dedicat relaxarii, intr-un cadru ideal, chiar pe malul Lacului Baneasa!

Va invitam sa descoperiti linistea si desfatarea naturii, departe de forfota obositoare din inima Bucurestiului, dar nu la mare distanta de oras, intr-un cadru feeric, pe malul Lacului Baneasa (Straulesti).
 
800mp amenajati pentru copii, terenuri de tenis si fotbal pentru parinti, piscina, terasa, restaurant, bar si aer conditionat.
 
DINO TIMO la Club Oasis este cel mai mare loc de joaca outdoor, cu servicii complementare pentru petreceri dedicate atat copiilor, cat si parintilor! Prin spatiile deschise si in tara, DINO TIMO transmite un spirit vesel si o atitudine pozitiva pentru toate varstele.
 
Cea mai mare trambulina din oras si cel mai inalt tobogan (8 metri), precum si o caracatita sunt la dispozitia copiilor de toate varstele.
 
Inaugurarea spatiului a avut loc pe 1 iunie, iar DINO TIMO va continua timp de 5 luni la Clubul Oasis de pe malul lacului Straulesti.
 
DINO TIMO@ CLUB OASIS
Sos. Straulesti 4
Sector 1, Bucharest
www.dinotimo.ro
contact: 0734817249
 
Dino Timo ii asteapta in aceasta vara pe parinti si pe copii intr-un cadru de vacanta, nu departe de Bucuresti, acolo unde, de exemplu, cei mici isi pot aniversa ziua de nastere sau se pot organiza petreceri tematice. 
 
Pana una alta cei mici si cei mari pot asculta cele mai noi piese si pot vedea cele mai recente videoclipuri doar pe urban.ro. 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL