Cele mai cool festivaluri ale verii 2013

Festivalurile verii 2013, cele mai cool dintre ele, ne vor face cu siguranta vara mai interesanta. B'estfest, Cluj Arena Music, Peninsula, Electric Castle, Padina sau ARTmania sunt doar cateva din propunerile pe care le avem pentru voi, si despre care va vom oferi mai multe detalii.

 

Cluj Arena Music Fest: 7 si 8 iunie 2013 - Cluj Napoca

Cluj Arena Music Fest ne propune doua zile de concerte pe stadion in care pe langa headline-rii Deep Purple (7 iunie) si UB40 (8 iunie) ne propun cele mai interesante nume din muzica romaneasca, rock, pop si dance de la Baniciu, Proconsul, Compact sau Bere Gratis, pana la Smiley, Alex Velea, Antonia sau Delia. Apropo de bere, daca nu la Cluj, atunci unde sa te bucuri de un Ursus Cooler, asa ca la el acasa ? (toate detaliile despre Cluj Arena Music Fest)

 

Backyard Weekend: 21-23 iunie 2013 - Bucuresti

Backyard Weekend 2013 ne propune un nou format si ii are printre invitati pe Nouvelle Vague, Dub FX, Pillowtalk, Mario Basannov. Anul acesta avem parte de evenimente in 3 locatii interesante din Bucuresti: Casa Presei Libere, Arenele Romane si Casa Universitarilor.(detalii despre bilete si programul Backyar Weekend).

 

Electric Castle Festival: 21-23 iunie 2013 - Bontida, judetul Cluj

Electric Castle Festival e un festival nou ce va avea loc la Bontida, jud Cluj, pe domeniul Banffy si ne propune inca de la prima editie un line mai mult decat interesant cu Morcheeba, Pendulum Dj Set, Dub Pistols James Zabiela, Feed Me, Dope D.O.D sau Fritz Kalkbrenner. Organizatorii au anuntat mai mult de 50 de nume ce vor urca pe 3 scene. Datorita locatiei va fi cu siguranta unul din cele mai spectaculoase evenimente organizate in Romania. (detalii despre locatie si bilete Electric Castle Festival)

 

B'estfest Summer Camp: 5-7 iulie 2013 - Tunari (Bucuresti)

B'estfest 2013, editia cu numarul 7 a unuia din cele mai mari festivaluri din Romania aduce in B'estfest Park, la Tunari nume ca Texas, The Heavy, Chase & Status, Nas, Nneka dar si cele mai importante trupe romanesti, Vita de Vie, Vama (in premiera), ROA, Suie Paparude. Festivalul va avea loc intre 5 si 7 iulie 2013, iar noi va tinem la curent cu cele mai importante informatii.

 

Peninsula 2013: 18-21 iulie - Cluj Napoca

Festivalul Peninsula se muta in Valea Garbaului de langa Cluj pentru editia XI si are loc cu aproximativ o luna mai devreme. Se anunta oricum inca o editie mai mult decat deosebita de festival, dintre numele anuntate deja ii amintesc pe Kaiser Chiefs, Ska-P, N.O.H.A., Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, trupele romanesti urmand sa spuna la randul lor prezent. (toate detaliile despre Peninsula 2013)

 

Rock The City 2013: 27-28 iulie - Bucuresti

Rock The City unul din reperele pentru amatorii de rock, va avea loc in aceasta vara la Romexpo si ne propune un show total cu Rammstein. Cele doua zile de concert ii mai aduc pe scena pe Bullet For My Valentine, Trivium, Enslaved si Spineshank. (detalii despre Rock The City 2013)

 

Padina Fest 2013: 31 iulie - 4 august 2013 - Muntii Bucegi

Padina Fest ne propune si anul aceasta aproximativ o saptamana in care avem ocazia sa be bucuram de munte sa facem exalada, mountain bike sau tot felul de activitati montane. Evenimentul este unul important si pentru amatorii de concerte care au ocazia sa ii vada pe scena pe Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Al Jawala, Urma si multi altii. (detalii despre bilete si programul complet al saptamanii Padina Fest 2013)

 

ARTmania Festival 2013: 5-11 august - Sibiu

ARTmania 2013 inseamna ca deobicei o saptamana de evenimente culturale si doua zile de concerte rock. Numele cele mai importante care vor urca pe scena sunt Within Temptation, Haggard, Deine Lakaien, Orphaned Land, Xandria sau Amaranthe, organizatorii urmand sa anunte cu siguranta si o scena pentru trupele romanesti! (bilete si alte detalii despre ARTmania 2013)

 

Summer Well 2013: 10-11 august - Domeniul Stirbey, Buftea

Summer Well, festivalul cat o vacanta ne propune si anul acesta doua zile de muzica si relaxare pe Domeniul Stirbey din Buftea. Organizatorii ne-au dezvaluit deja line-up-ul si arata intra-adevar deosebit cu The XX, Suede, The Vaccines, The Courteneers, Everything Everything sau Spector. (toate detaliile despre Summer Well 2013).

 

Dupa cum puteti vedea, lista cu cele mai cool festivaluri e destul de interesanta si cu propuneri pentru toata lumea. Ar mai fi de spus ca dintre evenimentele cu care ne-am obisnuit in ultimele veri, inca nu au fost anuntate The Mission Dance Weekend si Orange Summer Party.

In saptamanile urmatoare vom adauca in aceasta lista de "festivaluri cool ale verii" si alte evenimente, pe masura ce vor fi anuntate.

B'estfest, Peninsula, Summer Well, ARTmania, Rock The City... care e festivalul la care vrei neaparat sa ajungi in vara asta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL