Cum a fost la Ursus Evolution 2012 – Navodari (foto)

Ursus Evolution 2012 a programat in weekend la Navodari pe Plaja Hanul Piratilor ultima etapa a seriei de concerte "URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti" care a mai trecut in aceasta vara si prin Bucuresti, Cluj Napoca si Brasov. Organizatorii au pregatit ca deobicei invitati consacrati scena IrisVamaParazitii, Vita de Vie, CTC, byron, raku, Guess Who, Suie Paparude, alaturi de care au urcat pe scena si trupe mai noi, dar si castigatorii concursului organizat pe facebook, adica Plastik Charm, East Roots, Guvid, Changing Skins si Junk & Samurai !

 

Ursus Evolution 2012 Navodari a inceput pe Plaja Hanul Piratilor vineri, 10 august in jur de ora 18, evenimentul fiind deschis de baietii de la Plastick Charm. A urmat o sesiune de reggae cu care cei de la East Roots au incalzit atmosfera.

byron a urcat apoi pe scena sustinand un recital complet in care s-au regasit cele mai cunoscute, dar si apreciate piese lansate de trupa. byron a avut un dialog constant cu publicul, un public care astepta mai degraba aparitia pe scena a lui raku.

Omul nu s-a lasat prea multa vreme asteptat si a facut acelasi show genial cu care i-a incatat pe toti cei care au luat parte la Ursus Evolution 2012. In aceasta etapa raku a avut si un invitat special, pe Pacha Man, asta pe langa piesele cantate alaturi de C.T.C pe care i-a introdus pe scena.

Odata cu C.T.C a aparut in peisaj si ploaia, mai mult, o furtuna chiar, care a dus din pacate la intreruperea si apoi la anularea concertelor din ziua 1 de la Ursus Evolution 2012 Navodari.

Concertele Guess Who, Vita de Vie si Vama nu au putut fi reprogramate din cauza programului incarcat al artistilor, asa ca a doua zi Ursus Evolution 2012 de pe Plaja Hanul Piratilor s-a desfasurat conform programului initial.

 

Ziua de sambata 11 august a stat la Navodari sub semnul, cu toate acestea, Bogdan Serban, dar si trupele care au urcat pe scena au reusit sa ii incalzeasca pe toti cei care au infruntat ploaia de pe plaja.

Ziua a inceput cu hip-hop propus de artisti mai tineri, Junk & Samurai si Guvid, dupa care am avut parte de o portie de rock oferita de Changing Skins, care au cantat atat piese proprii cat si cateva cover-uri. Niste Baieti au continuat show-ul cu o ora de punk-rock autentic in care au facut risipa de energie, energie transferata si publicului.

The MOOoD au facut apoi o demonstratie de indie-alternative. Au cantat cele mai cunoscute piese, de la Stay Right, Get Away, Back in The Shop, pana la Up in the Sun, single-ul pentru pe care tocmai l-au lansat.

Dupa acest intermezzo un pic mai sobru, au urmat cei de la Suie Paparude! Michi, Bean si Dobrica ne-au asaltat din nou cu Armada Verbala, au facut un Soundcheck si si-au reafirmat nevoia de O noapte mai lunga (la toti sa ne ajunga). Nu mai e un secret pentru nimeni, Suie pregatesc un nou album, pe care il vom putea asculta in lunile care urmeaza. E greu sa descrii show-ul lor, asa ca va propun sa aruncati o privire peste poze si mai ales sa cautati inregistrarile video ale acestor prestatii de la Ursus Evolution 2012.

Parazitii, una din cele mai asteptate trupe ale serii nu s-a dezmintit nici de aceasta data, Cheloo, Ombladon, Freakadadisk si invitatul lor MarkOne, asa cum s-a intamplat in toate etapele Ursus Evolution 2012, fanii au cantat alaturi de Parazitii fiecare din piesele propuse, fie ca a fost vorba de Arde, Cum o cheama sau 3 agenti si un Logan. Au lipsit si de aici piesele subiecte si mesaje sociale, dar fanii au cantat cu mult entuziasm alaturi de baieti super piesa De ziua ta. Ca deobicei, Parazitii au iesit pe acordurile piesei Toate-s la fel.

Iris a fost trupa care a incheiat Ursus Evolution 2012 si asa cum ne-au obisnuit, Cristi Minculescu si baietii lui ne-au oferit cateva zeci de minute cu cele mai bune piese ale trupei Daruind vei dobandiCat as vrea sa zborLady in RedFloare de Iris sau Strada Ta, asta ca sa amintim cateva nume.

Turneul "URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti" s-a incheiat. In lunile urmatoare nu ne mai ramane decat sa ne amintim cum a fost anul acesta la Bucuresti, Cluj Napoca, Brasov si nu in ultimul rand la Navodari pe Plaja Hanul Piratilor.

Putem de asemenea sa facem propuneri pentru orasele in care am vrea sa ajunga Ursus Evolution 2013 si ce trupe am vrea sa vedem.

Voi ce propuneti ?

(sursa foto


2 comentarii

  • As vrea ca la anul trupa CTC sa intre undeva pe la ora 20 pe scena(ora 18 a fost ceva cam devreme) si sa li se acorde un timp mai indelungat pentru a canta. Aceasta este singura mentiune a mea.

    Sper sa cante si anul viitor artisti precum : Parazitii,Vita de vie,Suie Paparude,Vama,Cargo.

    In schimb mi-ar placea sa-i vad pe cei de la B.U.G. Mafia. Sunt curioasa cum va fi atmosfera.

    P.S. Eu am fost la Ursus Evolution Bucuresti.

  • Si eu am fost la Ursus Evolution Bucuresti.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL