Hip-hop fresh la Ursus Evolution Navodari 2012!

Ursus Evolution 2012 a ajuns la ultima etapa care va avea loc pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari pe 10 si 11 august. Vom vedea la lucru cele mai tari trupe din muzica romaneasca, Parazitii, Iris, Vama, Vita de Vie, Suie Paparude, dar si cativa artisti hip-hop aflati oarecum la inceput de cariera si mai putin cunoscuti. 

 

 
Guvid, Junk si Samurai au castigat concursul de pe Facebook si vor urca pe scena in deschiderea evenimentului (cel mai probabil, in prima zi). Guvid pe de o parte, Junk si Samurai pe de alta parte vor fi cu siguranta doua prezente interesante pentru cunoscatorii genului dar si pentru cei care vor sa asculte ceva nou, asa ca va propunem sa aflam cateva lucruri despre ei.  
 
Guvid este din Bucuresti, membru fondator al label-ului independent Conditii Grele Records. Ca artist solo a scos 4 albume cu distributie pe internet si anume: Descriere (2008), Singur, Betiv si Trist (2009), Iubirile lui Guvid (2011), Crezi Tu (2012) si un E.P. care a fost oferit spre download si care se intituleaza " Visul unui lautar batran (2011). 
 

 
 
Junk si Samurai sunt din Constanta, membri ai Paranoia13, cunoscuti publicului larg pentru colaborarea lor cu Chimie pentru piesa „Plansul Sirenelor”, care a fost difuzata pe posturile TV de profil.
 

 
Ursus Evolution 2012, propune la Navodari pe Plaja Hanul Piratilor doua zile de concerte in care vom vedea cativa din cei mai importanti artisti ai momentului, mai multe detalii aici
 
Conceptului de evenimente "URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti" a trecut in aceasta vara prin Bucuresti, Cluj Napoca si Brasov. Ati fost la vreunul din evenimente?
 
In incheiere va reamintesc ca ati putut vedea zilele trecute noul videoclip Guvid - Urasc.
 
Acum ca povestea Ursus Evolution 2012 se apropie de final, pe unde ati vrea sa ajunga Ursus Evolution 2013?

1 comentariu

  • Ar fi genial dacă ar fi undeva pe la începutul lunii August, admitere chestii trestii.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL