Nume consacrate si nume noi la Ursus Evolution 2012 - Cluj Napoca!

Ursus Evolution ajunge la Cluj Napoca weekend-ul urmator, vineri 29 si sambata 30 iunie, iar zeci de mii de fani vor putea vedea live in Piata Unirii evolutia muzicii romanesti! Alaturi de nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Iris, Vita de Vie, C.T.C., raku, Guess Who, Suie Paparude... vor urca pe scena si patru trupe tinere: Ska-nk, Subatomic Zoo, Mentally Safe si Ultimu' Nivel
 
 
 
A ramas asadar doar o saptamana pana la URSUS Evolution 2012 care ne propune sa dam volumul mai tare pentru evolutia muzicii romanesti in Piata Unirii din Cluj, pentru un show electrizant facut de cele mai importante trupe din Romania in fata a zeci de mii de fani ai muzicii de calitate. 
 
Ii vom putea vedea pe Travka, Suie Paparude, Vama, Grimus, Parazitii, raku, Luna Amara, Guess Who, C.T.C., Vita de Vie si IRIS alaturi de care vor canta cele 4 trupe noi, castigatoare ale concursului de pe pagina oficiala de Facebook URSUS.
 
La concurs s-au inscris peste 120 de formatii careau primit in total mai mult de 16000 de voturi din partea fanilor. Castigatorii etapei de la Cluj sunt Ska-nk, Subatomic Zoo, Mentally Safe si Ultimu’ nivel, care vor concerta in premiera in fata a zeci de mii de fani! URSUS Evolution este momentul lor, momentul in care pot demonstra ca reprezinta muzica romaneasca de maine.
 
Inainte de a veni cu alte detalii, haideti sa ascultam cate o pieza a tinerelor trupe
 
Ska-nk -  M-am saturat de ploaie
 

 
Subatomic Zoo - White dog
 

 
Mentally Safe - Slide
 

 
Ultimu' Nivel - Alexandra
 

 
URSUS Evolution crede si sprijina formatiile noi sa faca primii pasi pe „scena mare” a muzicii romanesti, voua nu va ramane decat sa fiti acolo, in piata si sa ii incurajati prin prezenta voastra. 
 
Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked! Incepe URSUS Evolution 2012 in Piata Unirii din Cluj pe 29-30 iunie 2012 - Vino sa traiesti live evolutia muzicii romanesti!
 
Primele detalii despre Ursus Evolution 2012 Cluj Napoca le aveti aici, dar si detalii despre ce s-a intamplat la Bucuresti in prima zi (E.M.I.L., Vita de Vie, Parazitii si Cargo...) si in a doua zi (raku, C.T.C., Suie Paparude, Guess Who, Vama...)
 
Cum vi se par trupele alese sa urce pe scena Ursus Evolution 2012 la Cluj Napoca?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL