Poze: Ursus Evolution 2012 Bucuresti- ziua 2: Raku, CTC, Guess Who, Vama

Ieri am fost prezenti la Ursus Evolution, ziua a doua de concerte in care i-am putut asculta pe Raku, C.T.C., Guess Who, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Vama. Piata Constitutiei s-a umplut din nou de oameni care vor sa asculte muzica si sa bea o bere buna, in ciuda soarelui puternic de pe cer.

Cand am ajuns eu pe scena erau cei de la Antarctica, o trupa pe care sigur o stiti de la concertul Morcheeba sau de pe la radio unde au fost difuzate cateva dintre trackurile de pe albumul de debut, Explorers. Desi era inca devreme si foarte cald afara, lumea a venit la concert si a rasplatit cantaretii de pe scena cu aplauze, chiar daca nu erau printre numele heavy ale serii.

Dupa amiaza a continuat cu alti castigatori ai concursului care s-a desfasurat pe facebook - Sick SoundCrew, iar baietii au incins atmosfera pe ritmuri de rap, publicul incalzindu-se pentru numele ce aveau sa urce pe scena. Raku ne-a adus aminte ca toti "suntem egali din nastere" cu un setlist foarte bine inchegat, trecand lin de la piesa la piesa.

Imediat s-au ridicat mainile in aer, caci pe scena au urcat C.T.C, adica Doc, Deliric si Vlad Dobrescu care ne-au adus aminte de ce rap-ul e pe val zilele acestea. Piata a inceput sa se umple incet si sigur, iar urmatorul recital a fost o schimbare de registru.

Les Elephants Bizarres ne-au spus sa tinem trompa sus si au cantat Smile, Hello! Says the Devil si cel mai recent single al lor, Nu ma opri. Au urmat cei de la Suie Paparude care ne-au amenintat cu moartea boxelor sau armada verbala. Suie era unul dintre numele pe care mi le doream sa le vad live de multa vreme, asa ca m-am dus in fata sa dansez alaturi de toata lumea, care simtea muzica la fel de intens ca mine.

Piata Constitutiei s-a umplut de-a lungul serii, publicul asteptand-ul nerabdator pe unul dintre cei mai in voga rapperi la ora actuala - Guess Who. A cantat Tot mai sus, Locul Potrivit si cateva fragamente din piesele colegilor de la Okapi cu care a colaborat. Momentul intens al serii a fost la cel mai recent hit al sau, Decat sa Minti piesa inregistrata cu Mitza

Seara s-a incheiat in forta cu recitalul celor de la Vama care ne-au oferit piese mai noi si mai vechi si o doza enorma de energie. Daca as fi zis ca publicul se va subtia putin dupa recitalul lui Guess Who, a ramas pe loc si a ridicat mainile in aer si pentru rock. A fost finalul potrivit pentru o seara foarte reusita, cu muzica buna si cu un public variat, semn ca Ursus Evolution poate aduce in acelasi loc oameni de toate varstele si gusturile muzicale.

 

Aici puteti citi cum a fost in prima zi de Ursus Evolution. Turneul se muta in tara, la Cluj, Brasov si la Mamaia, pentru ca voi sa puteti sa va vedeti live artistii preferati.

Ati fost aseara la concert? Dar in prima zi ati ajuns?

Credit foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL