Poze: Ursus Evolution Brasov 2012 – Parazitii si Iris!

Ursus Evolution Brasov, a treia etapa din 2012 a turneului-concept URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti s-a incheiat duminica seara, 29 iulie cu doua din cele mai asteptate show-uri ale weekend-ului. 

 
 
Numele celor de la Parazitii a fost scandat de-a lungul dupa amiezii de o piata intreaga. Baietii nu s-au dezmintit si au intrat pe scena in formula completa, Cheloo, Ombladon, Freakadadisk, dar si MarkOne. Fanii de la Brasov au putut asculta piese de pe albume mai vechi si mai noi. Show-ul a inceput cu Din Coltul Blocului, au mai urmat Arde, 3 Agenti si un Logan, Necomercial. Fanii au cantat toate piesele, cuvant cu cuvant, alaturi de oamenii de pe scena. Cheloo si Ombladon au comunicat tot timpul cu publicul din Brasov care la randul lui a fost extrem de comunicativ. MarkOne si-a adus si el aportul serios la ce se intampla pe scena, atat pe colaborari cat si pe piesele trupei. 
 
 
 
Momentul Parazitii a fost, putem spune, unul reusit, cu toate astea, senzatia mea a fost aceea ca baietii au iesti un pic prea repede de pe scena, in acordurile noului single Toate-s la fel, publicul dorindu-si parca un pic mai mult. In plus mie mi-ar fi placut sa ascult si alte piese, gen Mesaj pentru Europa sau Daca as fi pentru o zi presedinte, probabil ca nu au fost omise intamplator. 
 
 
Ultima trupa a serii si a acestui weekend de Ursus Evolution a fost Iris. Cristi Minculescu si baietii lui le-au oferit celor prezentiun concert deosebit, ca deobicei, de altfel. Seara a inceput in forta cu o sesiune instrumemtala., cu piesa Baby, dupa care Minculescu le-a adresat celor din Piata Sfatului salutul traditional : Buna seara prieteni !
 
Au urmat apoi piese ca Daruind vei dobandi, Cat as vrea sa zbor, dar si piesele cele mai apreciate de fanii Iris, Lady in Red, Floare de Iris sau Strada Ta, care pe final a fost o incheiere excelenta pentru un recital generos oferit de nationala de Rock a Romaniei. 
 
Publicul din Brasov s-a dovedit inca o data amator de rock, chiar daca nu le-a scandat nimeni numele, Iris au cantat in fata unei piete care s-a golit abia dupa ultimul acord.
 
Iris, Parazitii, Suie Paparude, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, Shukar Nation si Paradox, Vama, Vita de Vie, Guess Who, CTC, Steelborn, Raku, si Anemic Disco sunt trupele cu care ne-am intalnit la Ursus Evolution 2012 – Brasov.
 
Putem incepe deja sa ne pregatim de ultima etapa a turneului-concept URSUS Evolution 2012 Traieste live evolutia muzicii romanesti care va avea loc pe 10-11 august 2012 la Mamaia pe plaja Hanul Piratilor. Pana atunci va propun sa revedeti cum a fost la Bucuresti si la Cluj Napoca !
 
Ati fost pana acum la vreunul din evenimentele Ursus Evolution 2012 ? Daca da, care au fost impresiile voastre ?
 
Iar daca nu... nu ratati ultimul show Ursus Evolution 2012 ! 
   
Foto: Alexandra Giula pentru Urban.ro
 


1 comentariu

  • 1. ombladon2099 in 01.08.2012 /00:23

    Parazitii nu au cantat piesa Needitat, poate Necomercial, iar acapella au fost "O chema" si "Cum sa jignesti o femeie", in caz ca ati confundata una din astea doua

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL