Rock si Reggae la Ursus Evolution 2012 Navodari!

 Ursus Evolution 2012 etapa Navodari, are loc pe Plaja Hanul Piratilor si incheie pentru acest an seria de evenimente "URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti". Vom avea parte si de reggea, ska si dnb de la East Roots, iar dintre trupele tinere ii vedem pe Changing Skins, pentru o portie de rock. Concertele au loc pe 10 si 11 august si ii vor aduce pe scena pe Iris, Vama, Parazitii, Vita de Vie, CTC, byron, raku, Guess Who, Suie Paparude, The MOOoD si Niste Baieti.

 
Dupa ce i-am prezentat pe Guvid, Samurai & Junk cei care vor reprezenta la Navodari hip-hop-ul mai putin mediatizat haideti sa ii cunoastem si pe East Roots si Changing Skins.
 
East Roots
s-au infiintat la Bucurest in 2009 si au aparut pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou care imbina Drum& Bass, Reggae, Ska si Dancehall cu pasaje de sitar si nai.
 
Cu experienta in genuri muzicale foarte diferite, care variaza de la jazz si muzica clasica la dub si rock, membrii trupei au reusit sa creeze conceptul East Roots.

East Roots sunt:
Bogdan Filipeanu (Mistah B) – voce
Mihai Para – baterie
Laur Iftene – bas si sitar
Mihai Stanescu – clape
Cristian Scurtu- chitara
Adelin Dragu – percutie si nai
 
 
Changing Skins
sunt tot o trupa din Bucuresti. Au inceput sa cante in 2010, avand la baza cateva idei semnate de Stefan, insa activitatea concertistica a inceput abia in luna octombrie 2011. De atunci trupa a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc. atat in Bucuresti cat si in Galati, Constanta sau alte localitati. 
 
Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat “Ain't Worth It”, clasarea pe locul 5 in finala concursului GBOB Romania, cat si promovarea piesei “Ain't Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla. 
 
Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins, participarea in cadrul turneului Dracula Revolution precum si un nou videoclip (foarte incitant) pentru piesa “Deeper and Deeper”, piesa ce va fi introdusa pe primul material discografic ce cu siguranta va fi finalizat pana la finele acestui an. 

Desi videoclipul “Deeper and Deeper” a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, acesta reuseste sa stranga peste 6.000 vizualizari in mai putin de o saptamana. In topul Radio Guerrilla formatia reuseste sa ajunga pana pe locul 2, devansand alte formatii foarte cunoscute din Romania, iar celebra revista britanica NME a prezentat videoclipul “Baby” (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului GBOB Romania 2011) pe site-ul revistei: http://www.nme.com/nme-video/youtube/id/VrmaGNPKhTY Changing Skins este invitata sa deschida concertul formatiei finlandeze Apocalyptica in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting din data de 13 mai 2012 de la Arenele Romane. 
 
Trupa mai participa la evenimente de marca cum ar fi Radio Music TV sau B'estfest.
 
Ursus Evolution 2012 - Navodari - Plaja Hanul Piratilor ne asteapta pe 10 si 11 august la doua zile de super concerte. Mai multe detalii despre program avem aici, iar povestile reprezentantilor muzicii hip-hop sunt aici. 
 
Impresii, inregistrari si foarte multe fotografii de la celelalte evenimente Ursus Evolution 2012
 
Ai fost la vreuna din etapele Ursus Evolution 2012?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL