Ursus Evolution 2012 la Cluj Napoca

Ursus Evolution ajunge in 2012 si la Cluj Napoca, vineri pe 29 iunie si sambata 30 iunie! Concertele au loc in Piata Unirii iar de pe scena nu vor lipsi Guess Who, Vama, Iris, Suie Paparude, Parazitii, Luna Amara, Grimus, C.T.C. si multi altii. 

 
Conceptul de evenimente “URSUS Evolution 2012 – Traieste live evolutia muzicii romanesti" are loc in patru orase din tara, a inceput cu un weekend la Bucuresti, iar dupa Cluj Napoca, Ursus Evolution 2012 va mai ajunge la Brasov si la Mamaia, la sfarsitul lunii iulie, respectiv la mijlocul lui august. 
 
Ursus Evolution 2011 a fost o super sarbatoare a muzicii care a adus impreuna nu mai putin de 230 de mii de spectatori, Ursus Evolution 2012 isi propune sa duca mai departe povestea, iar dupa primul weekend care a reunit in Piata Constitutiei din Bucuresti zeci de mii de spectatori, putem spune ca recordul e in pericol. 
 
La Cluj Napoca, in Piata Unirii, Ursus Evolution ne propune urmatoarele trupe Travka, Grimus, Suie Paparude, Parazitii, Vama, raku, CTC, Luna Amara, Vita de Vie, Guess Who, IRIS, carora li se vor adauga si 4 trupe tinere care au trecut de o selectie online si al caror nume il vom anunta pe parcurs, rezultatul va fi cu siguranta un mix eclectic ce va include toate genurile muzicale ale momentului. 
 
Programul de la CLUJ-NAPOCA - Piata Unirii
 
Vineri 29 iunie 2012: Travka, Grimus, Suie Paparude, Parazitii, Vama
Sambata 30 iunie 2012: raku, CTC, Luna Amara, Vita de Vie, Guess Who, IRIS
 
Mai multe detalii despre program si orele la care vor urca trupele pe scena gasiti aici!  
 
Ursus Evolution 2012 va ajunge si Brasov si Mamaia, etape despre care puteti afla mai multe chiar aici
 
In week-end-ul trecut Piata Constitutiei din Bucuresti a fost plina pe parcursul celor doua zile Ursus Evolution 2012, fanii avand parte de concerte de exceptie din partea unora din cele mai importante nume din muzica actuala. Impresii si mai ales fotografii despre ce s-a intamplat la Bucuresti va propunem aici - pentru prima zi (E.M.I.L., Vita de Vie, Parazitii si Cargo...) sau aici - a doua zi (raku, C.T.C., Suie Paparude, Guess Who, Vama...)
 
Ursus Evolution 2012 are loc la Cluj Napoca pe 28 si 29 iunie 2012, care din trupele participante e preferata ta? Ai participat la Ursus Evolution, in ce oras vei merge la concerte?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL