Vama @ Ursus Evolution Brasov [concert integral + poze]

Prima zi de Ursus Evolution Brasov i-a adus pe scena din Piata Sfatului pe Piata Sfatului pe Anemic Disco, Steelborn, raku, CTC, Guess Who, Vita de Vie si Vama.

 

Asa cum v-am anuntat in in articolul precedent, Vama a cantat piese de pe noul album - "2012", "Epidemie de Iubire", "Post iubire", "Cantec de gasit", etc. dar si piese pe care le putem deja considera clasice, iar publicul le-a fost alaturi la fiecare dintre ele. Un moment inedit l-a constituit micul moment Beethoven, atunci cand toata piata a fredonat tema muzicala "Ode to joy".

Tudor Chirila s-a recuperat si a revenit cu foarte mult chef de cantat dupa problemele cu vocea care au dus la anularea ultimului Guerrilive. Solistul a vorbit foarte mult cu publicul, ne-a povestit cum e cu iubirile pierdute, dar si ca muzica fara versuri e degeaba.

Dar mai bine sa va lasam pe voi sa urmariti tot concertul:

Weekend-ul trecut echipa Urban.ro a fost impartita la trei din cele mai importante evenimente care-au avut loc aproape in acelasi timp. Edi, Alexandra, DaDa si pandutzu au fost la Jessie J in Mamaia, Kristofer ne-a povestit cum a fost la Liberty Parade, iar Razvan a dat raportul de la Ursus Evolution 2012.

Daca pentru prima zi i-a fost suficient un articol, pentru ziua a 2-a recenzia a fost impartita in doua - prima parte | a doua parte

Mai jos va lasam cu pozele de la concertul Vama, iar o galerie completa de la Ursus Evolution Brasov gasiti pe pagina noastra de facebook - facebook.com/UrbanPunctRo

Ati fost la concertul Vama de la Ursus Evolution? Cum s-a auzit live? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL