Orange lanseaza aplicatia dedicata Summer Well 2012

Summer Well 2012 are loc pe 11 si 12 august 2012 pe Domeniul Stirbey din Buftea. Orange le propune tuturor participantilor o aplicatie oficiala care sa le ofere informatii despre Hurts, The Stone Roses, Patrick Wolf si celelalte trupe participante, dar si despre concursuri si toate celelalte detalii importante legate de festival.  

Orange lanseaza aplicatia oficiala a festivalului Summer Well 2012. Ea poate fi accesata atat de posesorii de smartphones cu sistemul de operare Android, cat si de cei cu iOS si se poate descarca gratuit din Google Play si din App Store. 

Aplicatia va oferi detalii despre trupele care vor concerta pe durata weekendului, despre concursurile din cadrul festivalului, precum si informatii despre transport si achizitionarea biletelor.
 
Pentru a ajunge direct la festival va exista o linie speciala RATB care va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey si va fi disponibila in ambele zile de festival, pe 11 si 12 august. Linia este directa si nu are opriri intre cele doua statii. Vor exista două puncte pentru vânzarea biletelor: unul in Bucuresti, in statia de plecare, si altul la Domeniul Stirbey din Buftea, pentru retur. 
Autobuzele Summer Well vor circula intre statiile Muzeul Taranului Roman (Bd, Ion Mihalache, in apropierea Pietei Victoria si in spatele Muzeului Antipa) si Domeniul Stirbey la intervale de aproximativ 25 de minute incepand de la 14.15 si pana dupa miezul noptii, dus-intors.

Portile festivalului se vor deschide la ora 15.00 in ambele zile, iar programul va fi:
 
11 august - Citizens! 17:15, Wolf Gang 18:30, The Asteroids Galaxy Tour 19:45, Patrick Wolf 21:15, Hurts 22:45 
 
12 august - Zulu Winter 17:15, The Big Pink 18:30, Glasvegas 19:45, The Vaccines 21:15, The Stone Roses 22:45.
 
Summer Well 2012 este a doua editie a festivalului si are loc tot pe Domeniul Stibey din Buftea acolo unde am avut parte si in 2011 de doua zile de muzica.
 
Hurts si The Stone Roses sunt poate cele mai cunoscute dintre trupele invitate anul acesta, noi i-am mai prezentat si pe Patrick Wolf si The Vaccines
 
Aveti deja bilete pentru Summer Well 2012, cum vi se pare line-up-ul? Dar despre aplicatia Orange pentru Summer Well ce ziceti?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL