Poze nunta Andreea Banica si Lucian Mitrea

Probabil ca este sezonul nuntilor. Dupa Laura si Mihai, dupa Cici si Georgiana a venit randul Andreei Banica sa faca acest pas important in viata ei. Ea si partnerul ei de peste 13 (!!) ani, Lucian Mitrea, au decis sa-si oficializeze relatia in cununia civila semnata astazi la Oficiul Starii Civile al Sectorului 3 din Bucuresti. Cununia religioasa va avea loc sambata viitoare, iar evenimentul de azi nu a beneficiat de o petrecere pentru ca atat Andreea cat si o parte din invitatii sai aveau concerte in seara asta.

A fost un dublu eveniment deoarece tot astazi este si ziua de nastere a Andreei. Atmosfera a fost foarte calda iar cei din presa nu i-au obosit si nu au fost agresivi cu cei doi soti. Andreea Banica a purtat o rochie daruita de sotul sau, a primit foaaarte multe flori, felicitari si complimente pentru look-ul sau deosebit.

Nu vreau sa ma lungesc sa povestesc prea multe, ideea e ca oamenii au spus "DA" convinsi fiind de acest pas, au declarat ca isi doresc copii (cel putin 2) si ca regreta ca nu pot sarbatori acest eveniment datorita concertelor. Mai jos aveti pozele insotite de numele invitatilor. Au fost cu totii foarte frumosi si evenimentul in sine a fost frumos. Sper sa va placa! :)

Echipa Monden.Info ureaza "Casa de piatra" tinerilor casatoriti si un calduros "La multi ani" pentru varsta frumoasa pe care a implinit-o azi Andreea Banica!

Important: Nu aveti voie sa preluati aceste imagini fara acordul nostru in prealabil.

Sosirea Andreei si a lui Lucian intr-un masina care ne-a lasat pe toti muti :X

Adi de la Akcent si prietena lui, Lavinia

Mihai de la Akcent si sotia sa, Laura

Smiley si Victoria Beckham Laura Cosoi - no comment :|

Ceremonia - "DA"-urile, semnarea actelor si iesirea din Oficiul Starii Civile

Alte poze cu cei doi fericiti si invitatii lor - printre invitati s-au mai numarat Radu Groza, CRBL si iubita lui, Ioana Basescu si Giovanni Francesco, Lavinia ex-Spicy, etc.

The big exit si the "just married leaving" picture (suntem singurii care au ramas sa faca pozele astea)

Concluzia #1: Mai vrem evenimente din astea fara fite! Concluzia #2: Baietii de la Akcent au cele mai frumoase fete!

UPDATE: Avem poze exclusive si de la cununia religioasa!

Credit poze: Edi Enache pentru Monden.Info Important: Nu aveti voie sa preluati aceste imagini fara acordul nostru scris.


75 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL