Skip to content

Antonia pe coperta Cockaigne

  • envelope icon

Antonia puncteaza o alta aparitie fermecatoare, de aceasta data pe coperta unei reviste romanesti nu atat de glossy si de mainstream… Cockaigne.

Ieri a fost lansat noul numar al revistei online Cockaigne.  In prim plan se afla figuri si obiecte emblematice din cultura pop de la noi sau de pretutindeni, dar si obsesiile și pasiunile care i-au marcat pe cei care au contribuit la realizarea revistei.

Vedeta acestei ediţii este Antonia. Jovialitatea si naturaletea ei bine cunoscute sunt surprinse si accentuate de explozii de culoare, in pictorialul realizat de fotografii Cristian Niculae si Dan Nichitiu, cu un styling semnat de Manuela Pungan.

Povestile fotografice diverse anima noul numar: Alex Galmeanu foloseste drapelul national pentru a acoperi indraznet mai mult decat fruntea unei tinere; Cosmin Gogu expune sase modele de feminitate pe care le ridica la rangul de monument; Vlad Birdu si Alex Nimurad interpreteaza într-un mod pictural mitul pesterii al lui Platon; Bogdan Catargiu creaza o atmosfera cu iz ocult intr-o casa parasita; Roxana Enache si Daniela Mihailescu aduc un omagiu Micului Print iar Bogdan Hunea isi pune intrebari despre autoritatea fashion-ului.

Un surprinzator pictorial-colaj ce are ca personaj principal cea mai noua colectie semnata de Lana, inspirată din desenele naive de la Cimitirul Vesel din Săpânța si un material ce fabuleaza la nivel de logo in jurul unora din cele mai haioase nume de firme din Romania completeaza cea mai noua aventura Cockaigne.

Al treilea numar al revistei Cockaigne poate fi rasfoit pe www.cockaigne.ro. Enjoy! 

Si apropo de Antonia, vedeti aici ultima isprava. 

 

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *