Skip to content

Asculta doua noi piese de la Usher

  • envelope icon

Usher ne ofera doi noua piese, fiecare pentru zona ei de audienta. No Limit e un featuring cu Young Thug, destina zonei urbane, cu influente din hip-hop, in timp ce Crash e fix din zona lui R&B.

Usher se pregateste de lansarea unui nou album, asa ca vine direct cu noi piese, dar si cu un nou contract de management. Cantaretul isi lasa cariera pe mainile lui Scooter Braun, cel care l-a facut pe Justin Bieber vedeta internationala, care s-a ocupat pana nu demult de Ariana Grande si care hotaraste ce fac Martin Garrix sau Carly Rae Jepsen.

Noul album Usher se intituleaza Flawed si apare dupa ce in 2014 cantaretul anunta un alt album si venea cu single-urile aferente. Piese ca Good Kisser, She Came to Give It To You, I Don\’t Mind, au fost lansate, insa nu au avut impactul scontat in topuri, in ciuda promovarii. Usher a intrat din nou in studio pentru a incerca sa ajunga la succesul pe care l-a obtinut cu precedentul disc – Looking 4 Myself – un material foarte personal care a dat hituri precum Climax, Numb sau Dive.

Cum vi se par noile piese Usher?

  • envelope icon

Taguri:

, ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *