Skip to content

Carcotasii vs. Zavoranu

  • envelope icon

 

Eu nu inteleg ceva: de ce se leaga Carcotasii de o fata asa frumoasa, cuminte si devreme acasa? Ce au ei cu aceasta Angelina Jolie a Romaniei? (numai faptul ca s-a comparat cu Angelina ar trebui sa le dea motiv de misto-uri pentru inca 10 ani de-acu incolo).

Indiferent de motive, le multumim carcotasilor pentru portia de ras saptamanala, dar si mai mult mulumim Queridei pentru ca nu tace. Altfel, noi de cine am mai rade? Si da, si eu am sunat-o si am invitat-o in oras, i-am zis ce actrita frumoasa e… insa, daca Mutu nu a avut noroc, va dati seama ca atat timp cat eu nu sunt Brad Pitt al Romaniei, slabe sanse. Si, nu, nu sunt.

 Mutu obisnuieste sa curteze pe toata lumea. Nu l-am cunoscut personal, dar m-a sunat. M-a luat cu vrajeala din asta ieftina, ca a gresit numarul, ca a primit telefonul de la cineva si ca vrea sa stie daca sunt eu. Nu a fost insistent. Mi-a trimis doua-trei mesaje civilizate, la modul ca nu vrea sa ma deranjeze, isi cere scuze daca m-am suparat si a incheiat cu asta e numarul meu de telefon, daca vreodata ai nevoie de ceva si te pot ajuta, cu mare placere

Articol: Gardianul.

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *