Skip to content

Clipe de groaza pentru Kim Kardashian, amenintata cu arma in Paris

  • envelope icon

Aflata la Paris pentru a participa la show-urile din cadrul Saptamanii Modei, vedeta de televiziune Kim Kardashian West a trecut prin niste clipe de groaza in camera sa de hotel, acolo unde a fost amenintata cu arma de doi indivizi mascati, care i-au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de euro.

Potrivit CNN, incidentul a avut loc duminica seara, in timp ce sotul lui Kim, Kanye West, sustinea un concert in capitala Frantei. Concertul a fost intrerupt, de altfel, atunci cand starul a aflat ceea ce s-a intamplat. \’\’Kim Kardashian West a fost amenintata cu arma pe cand se afla in camera sa de hotel din Paris de cinci barbati mascati, inarmati, care purtau haine de  politisti. Kim este foarte marcata, dar este totul in regula cu ea, din punct de vedere fizic, a declarat purtatoarea de cuvant a starului, Ina Treciokas. Se pare ca Kim a fost legata si dusa in baie, timp in care hotii au furat o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si un inel care valora 4 milioane de euro. Hotii nu au fost prinsi, inca.

Kim Kardashian West se afla in Franta alaturi de mama ei, Kris Jenner, si de surorile Kourtney Kardashian si Kendall Jenner. Dupa incident, Kim a plecat urgent la New York, alaturi de mama si echipa sa.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *