Skip to content

Conferinta de presa Eurovision 2010: Paula Seling si Ovi

  • envelope icon

Astazi a avut loc ultima conferinta de presa Eurovision 2010 organizata de TVR inainte de plecarea reprezentatilor Romaniei in finala de la Oslo. Au fost prezenti Paula Seling, Ovi, Marina Almasan, un reprezentant al ziarului Adevarul si Paul Nanca, directorul Fundatiei Phoenix. Am aflat cateva lucruri interesante si va invit sa le cititi mai jos.

De la Selectia Nationala Eurovision 2010 si aflarea vestii ca vor pleca la Oslo, Paula Seling si Ovi au incercat sa promoveze cat au putut de bine piesa ‘Playing with fire‘. Au filmat un videoclip futuristic si au plecat intr-un turneu prin Republica Moldova, Turcia, Macedonia, Belgia, Marea Britanie si alte tari europene.

Reprezentatul ziarului Adevarul a declarat ca din momentul in care va ajunge la Oslo, Paula va tine un blog in care va povesti zilnic, pe larg, cum merg lucrurile si ce simte ea. Ovi a zis un lucru din care avem de invatat cu totii: turcii sau alte natiuni sunt mult mai patriotici si isi sustin reprezentantii cu mult patos – ar trebui sa facem si noi la fel. Am aflat ca au fost primiti foarte bine in Turcia, iar fanii lor de acolo le-au dedicat o pagina pe facebook, unde posteaza tot felul de poze.

Paula Seling i-a multumit sotului sau Radu Bucura si ne-a dat cateva detalii despre show-ul pe care l-au pregatit pentru semifinala de pe 27 mai: au adaugat tot felul de efecte pianului pe care l-am vazut in finala romaneasca si se vor folosi si de efectele pirotehnice puse la dispozitie de organizatorii norvegieni – oare se vor juca cu focul, la propriu? ;))

Marina Almasan a vorbit despre problemele organizatorice pe care le-au intalnit, despre oamenii minunati care au facut posibil turneul european de promovare, in ciuda crizei financiare si despre sponsorii deplasarii delegatiei Romaniei la Oslo.

Au tinut sa accentueze faptul ca se poate vota de 20 de ori de pe acelasi numar de telefon iar pentru cei dinafara tarii, pentru a afla numarul la care trebuie sa voteze ‘Playing with fire‘, trebuie sa vizioneze postul de televiziune national al statului in care se afla.

Energie pozitiva, incredere si profesionalism – asta mi-au transmis oamenii ce vor incerca sa aduca trofeul Eurovision la Bucuresti. Semifinala va fi transmisa, in direct, pe TVR1, pe 27 mai. Sunt sigur ca ne vom califica si in finala de pe 29 mai care e transmisa tot de TVR. Monden.info le ofera toata sustinerea necesara si speram ca Ovi a avut dreptate cand a zis ca ei sunt ‘the winning team’ 😀 .

Fotografii de Edi Enache pentru Monden.info.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *