Skip to content

Cum s-au imbracat vedetele de Halloween 2017?

  • envelope icon

Halloween-ul a venit si a trecut, iar vedetele de peste Ocean si nu numai au stiut cum sa sarbatoreasca. Cine cu ce s-a imbracat si care a fost cea mai reusita combinatie a acestui sezon?

Rita Ora a reusit sa atraga atentia in rolul de Poison Ivy din Batman si i-a iesit chiar bine. Kim Kardashian nu a avut o costumatie, ci trei, fiecare reprezentand cate un music icon, ocazie cu care a reusit sa si stranga cateva comentarii pentru rolul lui Aaliyah, dar si aprecieri pentru costumatia de Cher.

Adele a aratat ca o adevarata diva horror, in timp ce Ellie Goulding s-a lasat inspirata de o alta diva a muzicii, de data asta country, costumandu-se in Dolly Parton.

Bruce Willis a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor pentru ca alaturi de asistentul sau s-au imbracat in cele doua gemene creepy din filmul The Shinning, in timp ce rapperul Kendrick Lamar s-a transformat in Iisus. Demi Lovato s-a inspirat din zona latino si s-a costumat in regretata cantareata Selena si i-a iesit foarte bine, in timp ce Beyonce si Jay-Z s-au costumat in Lil Kim si Biggie.

Cine credeti ca a avut cel mai reusit costum?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *