Skip to content

DOC: mesaj pentru ascultatorii de muzica

  • envelope icon

DOC are un mesaj special pentru fanii lui de pe Facebook si pentru ascultatorii de muzica. DOCtorul are mare dreptate in ce zice asa ca recomandam sa cititi cu atentie.

Noroc, cioaca. Da, da, cu tine vorbesc, cel pe care nu-l vad comentand pe-aici si, in genere, pe nicaieri. Tu, ala care stai si asculti muzica. Da, mai omule cu tine vorbesc. Ia fii atent…

Vreau sa-ti multumesc ca ai bun simt si ti-l exerciti prin…tacere. Ca stai si te bucuri de muzica si cand nu-ti place ceva ii dai skip fara vreun mare tam tam. Multumesc ca vii la concerte si, chiar daca pari imperturbabil, eu vad in ochii tai ca te simti bine. Si te-am vazut si pe la show-urile altora, caci stii ca asta face muzica – te-ajuta sa evadezi din tu-ul incastrat in realitate intr-un noi adus la un loc de filmul respectivului artist. Una din rarele situatii in care romanii sunt uniti. Iti mai multumesc ca nu-mi umpli peretele cu esti cel mai taaaareeee, ca stii ca nu exista asa ceva.

Multumesc parintilor tai pentru cei 7 ani de acasa care te impiedica in a-mi da sfaturi sau din a-mi explica ce si cum sa fac. Ca stii ca daca o fac cum vrei tu nu mai sunt eu si nici nu te mai suprind. Tu simti nevoia unei coloane sonore a zilei, cea care sa-ti balanseze uzul coloanei vertebrale, si nu ti-o procuri doar de la mine. Te respect pentru asta.

Merci ca nu judeci ce trebuie sa simti. Merci ca nu diseci omul din spatele sunetului, fiindca stii ca e exact ca si tine. Are aceleasi nevoi, viseaza ca si tine, lupta sa se adapteze. Multumesc ca lasi cd-ul sa se invarta in masina la un volum care sa nu-i deranjeze pe cei din trafic, deoarece nu asculti ca ei sa stie ca asculti, ci fiindca iti TREBUIE doar tie. Asa-mi place de matale, egoist. Ce, ei nu pot sa caute ce li se potriveste fara sa le bagi tu pe gat ceva ce s-ar putea sa nu poata digera?!? Multumesc ca nu-ti pasa de parerea nimanui cand dai play. Nici de trend, nici de brand, de nimic.

Stiu ca nu esti cel mai capabil financiar, d-aia vreau sa fii linistit, da jos albumul si pune-l pe stick, ca nu ma deranjeaza. Vreau sa asculti ce fac, ca d-aia o fac. Nu te simtii prost. Nu mor de foame. Daca am reusit sa te inspir in vreun fel hai la concert si m-ai rasplatit. Si daca nici asta nu-ti permiti – stai linistit si asculta-ma in continuare, vei intelege ca nimic nu se obtine fara efort si te voi motiva si pe tine in a-ti depasi conditia. Atunci cand vei reusi ma/ ne vei rasplati si pe mine/ noi.

Mai cioaca, vorba lunga – saracia omului. Multumesc ca esti atat de multi si linistea in care ma scaldati imi permite sa dau drumul la muzica. Te pupa fratele. 1.

Pe langa fanii hip-hop, DOC a castigat o multime de fani dupa ce a lansat Lasa-ma-mi place cu Speak si Raluka. Desi colaboreaza si cu HaHaHa Production mai nou, artistul ramane fidel familiei Facem Records alaturi de care a lansat recent Globul de cristal – cu Deliric si Vlad Dobrescu.

A ajuns mesajul lui DOC si la tine, l-ai inteles?

  • envelope icon

Taguri:

, , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *