Skip to content

Expozitiunea TatuAntic la Cool Cat din Bucuresti

TatuAntic, expozitiunea de Desene si imprimeuri pe piele de odinioara va avea loc in 6,7 si 8 octombrie 2011 in Cool Cat, o locatie cool din Bucuresti.

 
Ca sa nu mai fie niciun dubiu va spun ca e o treaba cu tatuaje, desene, muzica, concursuri si alte cele, dupa cum reiese si din ceea ce aflam de la organizatori:
Lume, lume, veniti de va minunati!   
 
Intre datele de 6-8 octombrie, Anul Curent, sunteti invitati la mare expozitiune mare! Desene frumos incondeiate in stil vechi ale trubadurilor maestri ai acului si culorii va asteapta sa va incante privirile. In plus, diverse trupe de artisti tatuatori vor executa chiar in fata ochilor dumneavoastra modele care mai de care mai dichisite direct in pielea domnilor (si chiar doamnelor!) neinfricati. Printre trupele-vedeta se numara binecunoscutele
 
Spunk Tattoo, Industrial Tattoo si Saint Ink
 
Asa ca veniti, cu mic, cu mare, si cascati ochii in admiratie la Expozitiunea TatuAntic
 
PROGRAMA DE DESFASURARE, PE ZILE  
 
Joia, 6 Octombrie: Se deseneaza de mana, dupa model, pe tema „in stil vechi” si se anunta castigatorii concursului de Face-book pe aceeasi tema.
 
Vinerea, 7 Octombrie: Se tatueaza castigatorii concursului de Face-book, tot pe tema „in stil vechi”.
 
Sambata, 8 Octombrie: Se organizeaza expozitiunea propriu-zisa, cu desene dupa model si tatuaje pe piele. 
 
Vinerea si sambata se termina cu veselie, indragitii muzicieni DJ Vasile, Hefe si Grobbi Ann urmand sa intretina atmosfera de voie buna, alaturi de nenumarate alte surprize.  
Daca in general vorbim despre muzica si film (si nu numai, bineinteles), iata ca abordam astazi un alt subiect urban: tatuajul.
 
TatuAntic, evenimentul care va avea loc in 6-8 octombrie la Cool Cat din Bucuresti,  adreseaza atat cunoscatorilor cat si curiosilor, celor care vor sa vada ce inseamna un tatuaj, cum se face, si de ce nu, cum se simte acul pe propria piele. 
 
Nu vreau sa inchei fara sa va intreb care e parerea voastra despre tatuaje? Aveti, n-aveti, sunt cool, sunt nashpa? Putem considera tatuajul o forma de arta?   

Citește în continuare