Skip to content

Keo si Alexandra Ungureanu – Live Piano Show

  • envelope icon

Incantati de succesul proiectelor pe care le-au demarat impreuna in ultima vreme, KEO si Alexandra Ungureanu lanseaza „Live Piano Show„, un concept unplugged, special creat pentru iubitorii muzicii live.

Acest nou proiect ii aduce in fata publicului pe Keo (la pian si voce) si pe Alexandra (la voce), acompaniati de trupa lui Keo, intr-o atmosfera calduroasa si deosebita.

Una dintre cele mai bune voci din Romania, Alexandra Ungureanu, s-a alaturat lui Keo anul trecut pentru piesa Upside Down. Melodia a fost una dintre cele mai difuzate hituri ale anului in Polonia, Cipru, Grecia, Albania si Turcia. Colaborarea lor s-a concretizat si intr-un show special sustinut la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti. Cei doi artisti au avut un machiaj tematic – au intrat in rolul a doi vampiri – evenimentul fiind acoperit in toata presa romaneasca.

Inaintea Craciunului, Keo si Alexandra s-au intalnit pentru a pregati fanilor lor doua cadouri minunate, doua piese noi: Cel mai frumos cadou si Christmas Night. Varianta in limba romana a strans peste 200 000 de vizualizari pe YouTube in numai 2 saptamani de la lansare, o cifra impresionanta pentru o melodie ce nu a beneficiat de videoclip.

Succesul colaborarii Keo – Alexandra Ungureanu a fost marcat de lansarea inregistrarilor video din primul concert sustinut de cei doi impreuna. Aceste filmulete au fost postate saptamana trecuta, zilnic, pe contul de Facebook al lui Keo, acolo unde artistul tine legatura cu fanii sai.

Mai multe detalii despre proiectul Live Piano Show gasiti pe LiveArtist.ro. Mai jos aveti playlistului de YouTube unde puteti viziona o parte din filmuletele inregistrate in timpul Live Piano Show.

Mie-mi plac inregistrarile cu Bohemian Rhapsody si Goodbye My Lover. Voua? 😀

Foto: Edi Enache

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *