Skip to content

Leona Lewis se apuca de muzica rap

  • envelope icon

Leona Lewis a spus recent ca pe viitorul album va avea parti de rap. Mult asteptatul Glassheart s-ar putea sa ne ofere cateva surprize, iar cantareata lansata la X Factor are pare ca vrea sa se alature trendului celor care fac si rap pe langa genul de muzica ce i-a consacrat.

N-ar fi singura, si Justin Bieber a incercat cateva parti de hip-hop pe Boyfriend si a cantat live alaturi de conationalul Drake, iar flowul nu ii era chiar strain. Poate Leona face opusul lui Nicki – lansata ca rapperita se da pe muzica dance pentru ca are mai mult succes.

Noi tot asteptam albumul Glassheart care ar fi trebuit lansat inca de anul trecut dar este deja la a doua amanare. Cel de-al treilea material al Leonei ar trebui, in teorie,sa apara spre sfaristul acestui an, mai ales ca a fost deja lansat un prim single, Collide. Anul acesta am putut sa o vedem live la Hackney Weekend si am vrea noul material de la ea mai repede, eventual unul in stilul pieselor care au facut-o cunoscuta, precum Bleeding Love sau Happy, melodii care si acum le fredonam.

Va incanta ideea Leonei de a face rap? Mai asteptam Glassheart sau ne-am pierdut speranta?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *