Skip to content

Musicalul The Full Monty (Goi pusca) se joaca la Sala Palatului in octombrie. Spectacolul in regia lui Razvan Mazilu ii are in distributie pe Lucian Ionescu, Magda Catone, Tudor Cucu Dumitrescu, Ciprian Teodorescu, Tobi Ibitoye.

Dupa marele succes de public al musicalului WE WILL ROCK YOU (2019), compania Wonder Theatre va pregateste, pentru debutul stagiunii 2023-2024, THE FULL MONTY (Goi Pusca).

Spectacolul va fi regizat de regizorul si coregraful Razvan Mazilu, cel care a introdus publicului din Romania muzicalul ca forma de divertisment plina de intelesuri emotionante.

The Full Monty este un musical inspirat de filmul britanic cu acelasi nume din 1997, in care sase muncitori someri, fara bani si fara perspective, decid sa prezinte un numar de striptease intr-un club local, dupa ce au vazut entuziasmul sotiilor lor pentru o trupa de Chippendales.

Pe masura ce se pregatesc pentru spectacol, trecand peste temerile, constiinta de sine si anxietatile lor, ei isi inving demonii interiori si isi gasesc puterea in camaraderie.

În ciuda faptului că este o comedie, filmul care a stat la baza acestui musical a fost considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului 20. Tema, dincolo de situatia amuzanta a apersonajelor, abordeaza si subiecte serioase, precum somajul, drepturile tatilor, depresia, impotenta, homosexualitatea, imaginea corporala si sinuciderea.

The Full Monty – filmul –  a fost un succes major de critica la lansare si un succes comercial international, cu incasari de peste 250 de milioane de dolari (filmul fiind realizat cu un buget de numai 3,5 milioane de dolari.)

A fost filmul cu cele mai mari incasari in Marea Britanie pana cand a fost depasit de Titanic. A castigat Premiul BAFTA si Premiul European de Film pentru cel mai bun film si a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu original si cea mai buna coloana sonora originala, castigandu-le pe ultimele doua.

Povestea celor sase barbati aparent banali din Buffalo, New York – Jerry, Dave, Malcolm, Harold, Calu’ si Ethan arata spectatorilor ca atunci cand ai curajul sa iti depasesti fricile si prejudecatile, poti sa te transformi intr-un invingator.

In distributia musicalului de la Bucuresti sunt o parte din actorii cu care Razvan Mazilu colaboreaza adesea la musicalurile sale (Lucian Ionescu, Ana Bianca Popescu, Maria Alexievici, Cristina Danu, Ciprian Teodorescu – pe care i-ati vazut si in We will Rock You), dar si actori si muzicieni care nu au lucrat in musical pana acum.

Iata distributia completa: Lucian Ionescu, Magda Catone, Mihai Mitrea, Tudor Cucu Dumitrescu, Ciprian Teodorescu, Tobi Ibitoye, Laur Dragan, Ana Bianca Popescu, Cristina Danu, Oana Puscatu, Anca Florescu, Maria Alexievici, Ana Udroiu, Mircea Constantinescu, Matei Hotaranu, Catalin Nicolau, Dan Pughineanu, Dragos Spahiu

Spectacolul se va juca la Sala Palatului pe 18 octombrie, biletele s-au pus deja in vanzare si le gasiti aici

Citește în continuare