Skip to content

Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica – concert special la Teatrul National Bucuresti

  • envelope icon

Dupa 15 ani de colaborare, Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica pregatesc un concert special la Teatrul National Bucuresti. Evenimentul va aduce pe aceeasi scena emotia cantecului aromanilor si o legenda a muzicii rock.

Luni, 24 iunie 2019, de la orele 19:00, vino la Teatrul National din Bucuresti sa vezi spectacolul a “Doua lumi” aparent diferite, dar totusi atat de armonioase, mai ales atunci cand sunt modelate de doi mari artisti ai muzicii romanesti. Acestora li se vor alatura invitati speciali, cum ar fi pianistul de jazz Marius Vernescu, Marius Mihalache si Marius Gagiu (Mandela) – flaut si caval.

In cadrul evenimentului, va fi lansat albumul “Celnic”, un material inedit cu 6 piese romanesti si 6 piese aromane. Pe langa binecunoscutele hituri “Natalis”, “Bachita”, “Margareta” sau “Trandafir la firida mea”, Stelu Enache va interpreta in premiera si baladele “Ma luai lua” si “Ioane Ioane”.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro si au urmatoarele preturi:

199 lei – VIP
149 lei – Categoria 1
110 lei – Categoria 2
79 lei – Categoria 3
50 lei – Album (supliment valabil cu bilet cumparat in orice categorie – maxim 50 de bucati. In posesia albumului se intra in ziua evenimentului, la stand-ul de CD-uri).

In 2004, Ovidiu Lipan Tandarica si Stelu Enache lansau impreuna piesa “Natalis”, cea care avea sa devina un mare hit si care le marca, de fapt, inceputul acestei frumoase colaborari.

Stelu Enache vine din muzica folk, fiind totodata un promoter al muzicii aromane. Pe de alta parte, dupa o spectaculoasa cariera in muzica rock, Ovidiu Lipan Tandarica a decis sa lanseze proiectul cu Stelu Enache atunci cand a inteles ca in muzica romaneasca incep sa primeze influentele legate de suflet, emotie si muzicalitate,  iar zona aromana/balcanica este foarte ofertanta in acest sens.
 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *