Skip to content

The Green Inferno – nerecomandat minorilor

  • envelope icon

Luna asta, fanii horror au sansa sa vada, pe marile ecrane, un film sangeros, nerecomandat celor sub 18 ani.

 

The Green Inferno nu este cea mai recenta creatie a lui Eli Roth, ci un film despre care am tot auzit vorbindu-se de prin 2013 si pe care il asteptam cu nerabdare.

In THE GREEN INFERNO, Eli Roth (Hostel, Cabin Fever) aduce un fel de omagiu filmelor 80iste cu canibali, mai exact Cannibal Holocaust dar in special Cannibal Ferox, din care s-a inspirat destu de mult. The Green Inferno ne spune povestea unor tineri activisti din New York care schimba peisajul si calatoresc in jungla amazoniana pentru a proteja un trib aflat in pericol de disparitie. Doar ca avionul se prabuseste in mijlocul junglei iar tinerii sunt luati ostatici chiar de cei care pe au venit sa-i salveze, iar acestia nu au ganduri prea curate.

Povestea e rotunda, cu cap si coada, cliseele sunt la locul lor dar gradul de gore nu este cel promovat. Nu este nici pe departe cel mai sangeros film al anului iar scenele violente sunt putine la numar si deloc socante. Asta vazut din prisma unui fan al genului, pentru ca sunt convinsa ca daca nimereste cineva care nu are treaba cu filmele horror, din greseala, la acest film, nu o sa fie o surpriza prea placuta.

Condimentat cu umorul caracteristic, (canibalii sunt drogati dupa ce au mancat dintr-un personaj in corpul caruia a fost introdusa o cantitate decenta de iarba, un personaj captiv se mastrubeaza poate a se relaxa) Eli ne tot aminteste ca ne uitam la un film, si ca nu e cazul ca luam totul prea in serios. El isi pune protagonistii (niste ilustri necunoscuti, care nu prea le au cu actoria) in situatii delicate, apoi ii pedepseste pe cei care considera el ca-si merita soarta. Putini sunt carismatici si de putini chiar ne pasa, protagonista fiind o exceptie.

Nu stiu de unde a facut Eli rost de personajele care interpreteaza canibalii, dar fura cam toata atentia, chiar daca de multe ori se uita fix in camera de filmat. Peisajele sunt spectaculoase, doar vorbim de jungla amazoniana, iar in final va asteapta o surpriza.

 The Green Inferno a intrat in cinematgrafele din Romania incepand cu 30 noiembrie.

Vizionabil este  Knock Knock, un thriller despre seductie, cu Keanu Reeves si doua fete foarte sexi, cel mai recent film al lui Eli Roth.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *