Skip to content

Vika Jigulina si Playboy – party pe plaja la Mamaia

  • envelope icon
Vika Jigulina si Playboy te asteapta sambata, 7 iulie 2012 la Mamaia, la o petrecere pe plaja la inaugurarea Skol Land. Vor fi acolo multe vedete, iepurasii Playboy dar si Roxana Dobre, cea care va fi vedeta lunii august! 
Playboy o are ca invitata pe Vika Jigulina pentru un super eveniment la Mamaia, petrecerea de inaugurare Skol Land. Ai sansa sa intâlnesti vedetele si iepurasii Playboy pe cea mai tare plaja a sezonului.
 
Roxana Dobre, vedeta de pe coperta Playboy iulie – august, Dj Vika Jigulina, vedeta lunii martie, playmate¬–ul Irina Georgescu si iepurasii Playboy dau startul la distractie in Skol Land. incepand cu ora 16, fanii revistei Iepurasului cu papion si fanii distractiei sunt asteptati in pe plaja, pe plaja din fata hotelului Flora, pentru o super petrecere cu momente speciale si multe alte surprize.
 
Frumoasele revistei cu papion vor dansa, se vor fotografia cu fanii si vor acorda autografe, iar Dj Vika Jigulina va trece la platane. Mai mult, berea este la discretie iar personalul iti sta la dispozitie. Ai terenuri de fotbal si volei, wii, fusball, biliard, poti face masaj sau pur si simplu sa te relaxezi intr–un hamac.

Va asteptam sambata, 7 iulie, ora 16, pe plaja din Mamaia, pentru o experienta incendiara alaturi de Playboy! Daca nu ajungeti weekend-ul acesta la Mamaia, Iepurasii Playboy va asteapta in fiecare weekend pe plaja Skol Land, pana pe 31 august. 
 
Mai multe detalii pe www.playboy.ro
Vika Jigulina ne invita la party pe plaja, un nou eveniment marca Playboy! De altfel in primavara am vazut-o pe Vika pe coperta revistei
 
Daca mai sus va propun sa revedem Edward Maya & Vika JigulinaStereo Love, sa nu uitam nici de videoclipul Edward Maya feat Vika Jigulina – Desert Rain.
 
Cine merge la Mamaia la petrecerea Playboy?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *