Concert David Guetta in Ibiza, la International Music Summit 2011

Ceea ce in Ibiza se numeste o petrecere ar fi in Romania un super show! Asta e concluzia dupa seara trecuta, in urma concertului lui David Guetta si Nervo Girls in orasul vechi din Ibiza, Dalt Vila.

Insula are multe de oferit in materie de distractie si, daca nu vrei sa dormi vreodata, ai tot timpul cate ceva de facut. Organizatorii International Music Summit au deschis oficial sezonul de clubbing si petreceri in Ibiza cu francezul David Guetta, care a mixat gratis pentru publicul foarte numerous venit sa-l vada. S-ar fi umplut peste capacitate Arenele Romane, daca ar fi avut loc in Romania show-ul, insa a fost intr-un loc mult mai frumos de atat: in cetatea veche a Ibizei, Dalt Vila, care are o priveliste superba spre mare si spre golful din partea aceea a insulei.

Australiencele Liv and Mim Nervo, aka Nervo Girls, au mixat foarte bine si mi-au facut o impresie excelenta, dupa ce ieri le-am auzit vorbind si la panelul despre publisher-i. Fetele au colaborat si au produs o mare parte din ultimul album al lui David Guetta si voi fi sta cu ochii pe ele, fiindca eu cred ca vor lansa piese foarte interesante in viitorul apropiat.

David Guetta si-a facut intrarea pe “Sweat”, piesa facuta in colaborare cu Snoop Dogg, care e facut publicul sa se stranga tot in fata scenei. Am auzit si remixuri ale pieselor “Coming home” a lui P. Diddy sau “Rolling in the deep” a lui Adele. Nu a lipsit nici “Rapture” a Nadiei Ali, remixata de Avicii.

De asemenea, Guetta ne-a pus, in premiera mondiala, noul lui single, o piesa fara vocals si foarte electro si, as spune eu, nu foarte comerciala, ceea ce e un lucru bun pentru evolutia artistului, fiindca existau voci care incepeau sa se indoiasca de posibilitatile sale artistice. Nu stiu insa numele piesei, dar sper sa o sa-l aflu deindata si o voi prezenta imediat ce va fi lansata.

DJul francez a fost foarte aproape de public, a vorbit cu noi si ne-a spus cat de speciala este Ibiza pentru el, ca abia asteapta noul sezon si ca le multumeste tuturor pentru contributia adusa la crearea atmosferei atat de frumoase din acest loc. La un moment dat chiar si-a rugat inginerii sa inchida toate reflectoarele si ne-a spus sa ne scoatem telefoanele, ca sa vada cati suntem. “E un moment plin de emotie acesta ”, a continuat el (“It’s a very emotional moment this one.”).

Spre finalul show-ului Guetta a facut o adaptare a versurilor piesei “I’m in Miami b**ch”, de la Lmfao, pe care le-a inlocuit cu “I’m David Guetta b**ch”. Publicul a savurat fiecare clipa. Finalul a fost marcat de “When love takes over”, una dintre piesele care au avut cel mai mare succes in cariera artistului.

A fost un super show, o atmosfera foarte frumoasa si Guetta a facut un gest foarte frumos si a mixat gratis pentru acest eveniment. Burn Studios au facut o alegere foarte buna cand l-au implicat si pe francez in proiectul lor. Cred ca vom vedea lucruri foarte interesante.

Astazi abia astept seria de conferinte, fiindca urmeaza un panel chiar despre Twitter, unde sunt sigura ca se vor discuta lucruri interesante. Mai jos aveti pozele de aseara.

 


3 comentarii

  • 1. victor_vibefm in 27.05.2011 /12:59

    Ibiza , afectat? de incendii forestiere Sursa: http://www.europafm.ro/stiri/externe/ibiza-afectata-de-incendii-forestiere~n49891/ Andra cat cat grava este afectata Ibiza ??

  • Victor, m-au sunat si de acasa sa ma intrebe, dar nu se vorbeste deloc aici despre asta. Am vazut ceva din avion cand am venit, dar mai multe nu am auzit si nici lumea nu s-a plans. Cred ca exista o situatie, dar probabil media exagereaza, cum face de obicei.

  • 3. victor_vibefm in 27.05.2011 /14:47

    ok happy Andra weekend excelent ! asteptam mai multe info de la Ibiza happy Distractie placuta !!! happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL