Skip to content

Echipa & Contact

Pentru stiri, intrebari sau sugestii referitoare la site-ul urban.ro, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: contact [at] urban.ro.

Pentru intrebari referitoare la costurile spatiilor publicitare din site-ul urban.ro, va rugam sa vizitati adresa urban.ro/publicitate sau sa ne contactati la adresa [email protected]o.

Adresa redactiei: Welovedigital HUB, Cladirea Mecano, Piata Romana, Bdul Dacia, nr 30, etaj 3, Bucuresti.

Cristina Bazavan, Redactor Sef

A fost redactor sef al revistei Tabu, cea mai citita revista de femei a anilor 2000. A facut parte din echipa care a creat Europa FM, a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla. A facut comunicare pentru Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul International de Film Anonimul, dar si pentru filme sau productii teatrale romanesti. A tinut un curs de branding personal pentru actori in cadrul programului “10 pentru film”- TIFF. Este consultant de imagine pentru promovarea spectacolelor de teatru, muzica, stand up etc.

Eduard Enache, Creative Director

A fost Senior Account la Line Agency, unde a avut in grija branduri de fashion, food, drinks & restaurante. Fotograf, stilist, a creat campanii de imagine si rebranding pentru artisti din muzica pop. A fost consultant pentru aparitiile publice ale unor actori de top, pentru costumele unor spectacole de teatru si filme. A fost creative director pentru spoturi publicitare din zona fashion, beauty, sport si travel.

Georgiana Ene, redactor

Georgiana Ene este pasionată de teatru si film si este absolventa a masterului „Teatrologie – Management si Marketing Cultural” 2019 din cadrul UNATC. In perioada 2012-2018 a organizat diverse evenimente culturale si de business. Din 2013 scrie despre teatru la Ziarul Metropolis. Este specializata in Managementul Performantei si a lucrat 8 ani ca Account Manager in agentie de publicitate [Activ AD Communication].

Bianca Ion, redactor

Absolventa a masteratului de Comunicare si Publicitate cu predare in limba engleza din cadrul SNSPA, Bianca are 25 de ani si este de profesie jurnalist, iar in timpul liber make-up artist acreditat. A lucrat in trecut pentru revista Viva, iar in prezent scrie si pentru publicatia TVMania. Considera ca arta este despre frumos in toate formele sale.

Marina Rasnoveanu, Redactor

Scrie de peste 10 ani pentru diverse publicatii, de la Romedic.ro sau Endometrioză.ro pana la Garbo.ro sau blogul personal. Pe Urban.ro scrie in special din domenii ca Muzica, Travel, Sport si Kids.

Orlando Nicoara, publisher

Antreprenor, 3 ani de experienta intr-un dot com. 5 ani Netbridge, 8 ani in grupul Mediapro / Mediafax. 21 ani de experienta in online.

URBAN.RO GOING OUT SRL, CUI 41492806, J40/10390/07.08.2019