Skip to content

Despre Urban.ro

Pe urban.ro gasiti stiri despre teatru, film, muzica, dans, musical, locuri unde puteti manca fine cuisine la preturi accesibile, locuri unde puteti merge cu copiii in week end sau la activitati educationale distractive, locuri unde intalniti cei mai buni antrenori pentru cei care vor sa faca sport, cum sa aveti experiente exclusiviste la spa la cel mai bun pret pentru serviciile pe care le primiti, dar si cum sa va construiti inteligent o garderoba in care eleganta si bunul simt sa primeze.

Orice publicatie locala care prezinta optiuni de going out o face din perspectiva externa, de observator.

Noi va invitam sa experimentati lucruri exceptionale legate de optiunile culturale pe care vi le prezentam.

Orice publicatie care prezinta vedete din industria entertaimentului isi doreste mai degraba sa se foloseasca de notorietatea vedetei.

Noi lucram pentru a creste imaginea artistilor si pentru a oferi publicului o experienta exclusivista care sa-l convinga sa mearga in sala de spectacol.

(daca va inscrieti la newsletter va invitam la repetitii de teatru, pe platourile de filmare, va dam discounturi la biletele de concert si … multe altele)  

Scopul nostru este sa facem atractive – prin prezentari surprinzatoare si experiente exclusiviste – muzeele, salile de teatru, de dans sau concertele de nisa.

Ce urmarim?

Sa va aratam ca simplitatea, eleganta, educatia si bunul simt sunt cool si, daca va petreceti putin din timpul liber in lumea artelor, va faceti viata mai frumoasa.

*

Nu judecam creatiile niciunui artist, dar ne rezervam dreptul sa promovam doar creatiile care sunt in zona de interes a publicului cu care ne dorim sa ne insotim.

Nu scriem despre viata privata a artistilor, dincolo de influentele pe care aceasta o poate aduce in munca lor.

Multumim frumos ca ati ales sa ne cititi. Urban.ro – prima platforma de going out care creeaza experiente.

Pentru a cunoaste echipa Urban.ro va rugam sa vizitati adresa: urban.ro/echipa-contact.