Ce va purta Elena de la Mandinga la Eurovision 2012?

Eurovision 2012 se apropie si delegatia romana va decola curand catre Baku. Speram ca, asa cu voie buna, talentati si increzatori precum ii simtim, vor face o figura buna reprezentand Romania in acest an. 

Daca ne putem ingrijora in ceea ce priveste prestatia live sau show'ul, putem sta linistiti dintr-un punct de vedere: vestimentatia solistei Mandinga, Elena Ionescu. Si nu priviti cu nepasare acest aspect, este extrem de important in a face o impresie buna. 

De ce sunt atat de sigura? Pentru ca rochia Elenei este semnata de catre Maria Lucia Hohan, designerul roman ce imbraca de ceva vreme vedete A list de peste ocean. De la Selena Gomez, Jennifer Hudson, Katherine Heigl, stim ca Maria Lucia Hohan este foarte atenta in momentul in care i se solicita o rochie pentru a fi imbracata de o vedeta, nevrand sa isi asocieze brandul cu orice. 

Asadar, daca a acceptat aceasta colaborare, avem incredere ca asocierea va fi de bun augur, MLH garantandu-ne ca rochia pe care o va purta Elena pe scena Eurovision de la Baku va fi impresionanta, in stilul caracteristic designerului roman. 

Nu avem fotografii ori schite inca, evident, dar abia asteptam sa o vedem! 


5 comentarii

  • 1. PaTRiCiA in 14.05.2012 /12:12

    MUUULLLTTTAAAA BAAAFTA MandingA !!!!!!!

  • Maria Lucia Hohan i-a creat Elenei 2 tinute diferite, una pt semifinala, una pt finala. Deci vom avea de admirat doua rochii big grin

  • Well, au ajuns de alaltaieri in Baku, ieri au avut si prima repetitie.. hee hee

  • multa uieeee mandinga, sa te faci de ras sa stie toata lumea ca avem o tara si o muzica de kktt

  • 5. cristina daNa in 29.05.2012 /10:01

    rochiile mlh sunt superbe. ma bucur mult ca un roman a ajuns sa fie cunoscut in strainatate. imi doresc si eu o rochie a eihee hee dar...oricum..o prietena mi-a recomandat un mafazin online..si de pe welovecouture imi cumpar haine de acum. sunt haine aled esignerilor romani si merita incercat!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL