KENVELO - toamna iarna 2014/2015 (PREMIERA - Galerie foto)

Prezent de peste 10 ani pe piata din Romania, KENVELO ne aduce o noua colectie in stilul ce-l caracterizeaza dar se lanseaza cu un nou slogan - Urban Free Style! Pentru ca se potriveste aerului young ce descrie cititorii Urban.ro, KENVELO ne ofera in premiera imaginile colectiei toamna iarna 2014/2015! 

 

New York, cel mai cosmopolit si cool oras al momentului si locul care atrage permanent atentia intregii lumi, caracterizeaza perfect colectia Kenvelo de toamna/iarna 2014, care isi extrage inspiratia puternic din povestea lui Big Apple. Captand locuri, oameni si atitudini ce reprezinta perfect aceasta metropola americana, colectia emana un suflu tineresc, specific vietii newyorkeze. La baza colectiei stau povestile de dragoste ale unor tineri studenti, aflati in peisajul unic din Central Park, dar si in faimoasele sali de clasa si biblioteci universitare newyorkeze.

Imaginea acestora este una ce combina elementele hipster cu cele preppy, pentru un look puternic, influentat de clasica uniforma americana si caracterizat de libertatea de expresie si de un stil unic. Un alt punct de inspiratie il reprezinta atitudinea rock pe care o au tinerii in oras, decorul industrial, arhitectura impresionanta si vacanta de iarna.

Detaliile cheie sunt redate de nasturi si etichete metalice, detalii de tip patchwork, combinatii de tesaturi diferite, fibre inegal colorate, materiale de tip color-blocking. Ca piese cheie enumeram clasica jacheta americana de baseball, transformata intr-o piesa tipica pentru studenti, articolele tricotate si bluzele cu maneca lunga cu cifre si litere, fustele scurte cadrilate si camasile. O parte importanta a colectiei o reprezinta si piesele tricotate, care au fost realizate intr-o gama variata de tehnici, precum si jachetele matlasate si voluminoase de iarna ori din imitatie de piele sau puloverele cu ochiuri mari.

Atat colectia denim pentru femei, cat si cea pentru barbati contine piese fashion si piese promo. Cele din prima categorie au detalii si culori mai interesante, in timp ce piesele promo au linii mai simple, usor de combinat cu majoritatea articolelor KVL non denim. Culorile folosite sunt albastru clasic, albastru inchis sau chiar negru. Pentru obtinerea unui look vintage s-au folosit diferite tehnici de uzura, in timp ce eticheta de pe talie a fost inlocuita de broderia KVL DENIM.

Click in galerie pentru a decoperi imaginile noii colectii KENVELO, alegeti-va piesele preferate si bucurati-va de noul sezon! 

Vedeti aici 3 tinute pentru birou recomandate in aceasta toamna

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL