Madalina Ghenea straluceste pe scena de la Sanremo 2016

O avea Festivalul de la Sanremo multi fani si in tara noastra, dar e clar ca editia din 2016 a starnit curiozitatea si mai multor iubitori de muzica si mai ales de frumos, motivul purtand un nume clar: Madalina Diana Ghenea.

Focoasa romanca stabilita de ceva vreme in Italia este in acest an prezentatoarea celebrului eveniment muzical din Cizma, iar tinutele pe care le-a imbracat pana acum pe scena din localitatea italiana au atras toate privirile publicului italian, roman si nu numai. Printre acestea s-au aflat rochii semnate de Zuhair Murad, din colectii proaspete ale designerului libanez, dar si creatii Alberta Ferretti, special concepute pentru Madalina si acest eveniment fastuos de insasi doamna modei italiene, la fel cum au fost si rochiile Vionnet create pentru aparitia la festival a vedetei romance.

Varietatea stilurilor incercate de romanca a fost foarte mare, aceasta imbracand tinute dintre cele mai diverse. De la rochii ample de bal, cu imprimeu animal sau cu sute de paiete si pietre cusute manual, la rochii mulate, de inspiratie retro si cu aspect glamour, si pana la rochii aparent compuse din doua piese, cu trena ampla.

Acstor minunate piese li s-au adaugat niste bijuterii pe masura, cercei, bratari si mai ales coliere impresionante, care nu au facut altceva decat sa puna in valoare frumusetea Madalinei.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL