Reuniune Destiny's Child la petrecerea lui Beyonce pentru gemeni (galerie foto)

In stilul ei clasic, Beyonce a dat o super petrecere pentru gemenii care sunt asteptati sa apara in aceasta vara. Cantareata a fost inconurata de prieteni si familie, iar fostele ei colege de la Destiny's Child nu putea lipsi.

Baby shower-ul a avut o tematica africana, iar toata lumea s-a conformat, Beyonce avand tatuat pe burta un mare desen de henna. Cantareata a optat pentru un sarong, un turban inflorat si cercei oversized, in timp ce Jay Z s-a imbracat all-white. Party-ul a avut loc la o resedinta privata din Beverly Hills, unde intrarea era decorata cu baloane ce scriau Carter Push Party' si 'Twinning.'

Zona a fost decorata cu lanterne, elefanti de lemn, trandafiri albi si roz, dar si bucati inspirate din cultura africana, de la perne pana la covoare. Pe lista de invitati s-au aflat Kelly Rowland, Michelle Williams, mama ei, Tina Knowles, si viitoare mamica Serena Williams.

Beyonce si Jay Z au anuntat la inceputul lunii februarie, printr-un super pictorial pe Instagram, ca vor deveni din nou parinti. Dupa mai multe speculatii, Beyonce a anuntat ca nu va mai canta la Coachella, unde fusese confirmata drept headliner, din cauza sarcinii avansate, mai ales ca facuse deja un show la premiile Grammy.

Ce ziceti de asa party?

Taguri: , beyonce

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL