Alexandra Stan canta imnul Romaniei LIVE!

Andrei Gheorghe şi Greeg de la matinalul ProFM au invitat-o alături de ei, în studio, pe Alexandra Stan, care le-a cântat imnul României într-o manieră inedită, acompaniată de colegii ei de la Fonogram Studios, Alex Cotoi şi Unc.

 

Cântăreaţa a acceptat cu bucurie să-şi pună amprenta asupra interpretării imnului României, susţinând că "Eu sunt onorată să fiu româncă şi să vă reprezint peste tot unde merg. Faceţi şi voi la fel! Vă iubesc mult! La mulţi ani, România, oriunde ai fi".

Mai mult, Alexandra Stan a lansat de curând un nou album, „Unlocked” - o colecţie de 15 piese inspirate din viaţa ei, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început etc., pe care îl promovează peste tot prin lume.

Alexandra Stan canta imnul Romaniei LIVE

Alexandra Stan - Vanilla chocolat | PREMIERA ProFM LIVE Session

UNLOCKED include piese precum „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa. "Unlocked" poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc. şi, începând din ianuarie, în magazinele din reţeaua Sincron.

Iti place noul single?


1 comentariu

  • Cu regret o spun, nu îmi place! Nu este o manieră inedită de a interpreta Imnul României, este o manieră mediocră... Din păcate, succesul nu este întotdeauna în conexiune cu calităţile artistice reale... , ci cu şansa de a avea o piesă de excepţie şi un marketing eficient... Alexandra nu mi-a transmis nimic! Am auzit o voce comună care reproduce mecanic notele muzicale... Atât! În aceeaşi zi, la Radio Zu, un artist veritabil a cântat Imnul... A făcut-o excepţional, pentru că a generat multă emoţie, trăire... Diferenţa este imensă! Mi-ar fi plăcut să postaţi şi prestaţia respectivă... Dar, este drepul vostru să decideţi şi vi-l respect...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL