Cardi B la egalitate cu The Beatles

Fie ca va place, fie ca nu Cardi B, ea reuseste sa faca istorie, ajungandu-i din urma pe artisti ca The Beatles sau Ashanti. Rapperita tocmai a bifat inca un succes in cariera, semn ca 2018 a inceput foarte bine pentru ea.

Cardi B a reusit performanta de a avea primele trei single-uri concomitent in Hot 100, performanta pe care doar alti doi artisti au mai reusit-o in istoria clasamentului. Rapperita din Bronx a obtinut acest succes datorita prezentei pe track-ul No Limit al lui G-Eazy, care a urcat pe locul 4 in top, in timp ce Motorsport, featuring cu Migos si Nicki Minaj, si-a mentinut pozitia a saptea. In plus, Bodak Yellow, hitul ei de pe 2017, a reintrat in clasament pe pozitia a zecea, ceea ce i-a confirmat succesul.

Aceasta reusita nu face altceva decat sa ii creasca sansele la o pozitia mai buna in topuri noului single Bartier Cardi si sa atraga atentia asupra primului ei album. Cardi B are toate motivele sa fie mandra de ea insasi pentru ca a facut ceva ce nici macar Nicki Minaj nu a reusit, si anume sa fie prima femeie rapper care urca pe locul intai in Hot 100 fara vreun featuring, dupa Lauryn Hill in 1998.

Ce ziceti de reusita lui Cardi B?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL