Cine e impresarul lui Cabron?

Forward Agency si HaHaHa Production colaboreaza pentru booking-ul lui Cabron! Afla cum il poti avea pe Cabron la evenimentul tau, fie ca e vorba de un show in aer liber sau un bal al bobocilor sau alt fel de concert!

Nu multi stiu ca rapperul Cabron activeaza inca din 1999, lansand in formula Codu' Penal nu mai putin de 3 albume, o compilatie si diverse colaborari cu Puya, Sisu, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esential, Mark, Jamaika, Sharky.

In 2009 Cabron intra in echipa Hahaha Production alaturi de care lanseaza hitsingle-urile: "Apa" (feat. Loredana), "Iarna pe val" (feat. What's Up si Iony), "Frunzele si iarba", "Da-o tare" (feat. Smiley & Guess Who), toate bucurandu-se de prezenta in Top10 difuzari radio/tv si insumand peste 20 de milioane de vizionari pe Youtube.

Luna mai 2014 este momentul in care Cabron, sustinut de catre HaHaHa Production, intra oficial in catalogul de booking al Forward Agency, cea mai mare agentie de management si impresariat artistic din Romania.

Forward Agency a ajuns astfel sa reprezinte in total 12 produse muzicale de top: DJ Sava & Raluka, Fly Project, Anda Adam, Deepcentral, Mandinga, Guess Who, Maximilian, Cabron, Parazitii, Narcotic Sound and Christian D, DDY Nunes si Xonia.

Cabron Live:

In curand Cabron va trece la nivelul urmator, rapperul pregatind un nou album si un turneu despre care veti afla detalii in scurt timp. 

Desi se aude peste tot la radio cu "Da-o tare", cel mai recent clip lansat de Cabron a venit cu un mesaj social: "Tara arde"!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL