Cine prezinta Romanian Music Awards 2014?

Gina Pistol revine pe scena RMA 2014 in calitate de prezentator alaturi de una dintre cele mai apreciate MCs de la noi, Cosmina Pasarin.

 

A 12-a editie a evenimentului are loc pe 12 septembrie in Piata Sfatului din Brasov si este organizata de Music Channel si UTV. Cu 350.000 voturi inregistrate pana acum la cele 14 categorii, RMA 2014 a avut un record de votanti pentru prima zi de votare.  Music Channel anunta ca prezentatorii serii vor fi Cosmina  Pasarin si Gina Pistol, care vor face un  duo exploziv.

Ma bucur ca mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artistilor din industria muzicala romaneasca. A mai ramas putin timp, asa ca abia astept sa ne intalnim pe 12 septembrie la Brasov!” Despre colega cu care va garanta un show ca la carte, Cosmina ne spune: ”Eu si Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia sa facem echipa pe scena, asa ca alaturarea este una inedita!, a declarat Cosmina. 

“In primul rand ma bucur pentru c-o sa am ocazia sa revad oameni dragi, din echipa Music Channel”, spune Gina Pistol. ”In al doilea rand imi place sa particip la evenimente de asemenea anvergura. Imi place muzica, imi place sa fiu alaturi de un public primitor cu o energie super buna, care se bucura de Romanian Music Awards. Ma bucur foarte mult ca am primit din nou ocazia de a fi alaturi de voi! Imi place foarte mult Cosmina! Cu toate ca nu ne suportam cand eram mai mici, lucrurile s-au schimbat cand ne-a venit mintea la cap. Acum ne intelegem doar din priviri”, continua Gina despre colega alaturi de care va prezenta evenimentul.

Cosmina Pasarin a prezentat acum trei ani alaturi de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alaturi de Cornel Ilie. Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu șapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări. Poti sa iti votezi favoritii aici! Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziționate de la standurile din Piața Sfatului in ziua evenimentului si costa 20 lei.

Ce crezi, vor face fata fetele provocarii RMA 2014? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL