Fergie a parasit oficial Black Eyed Peas

Dupa ce Fergie a parasit label-ul unde se afla alaturi de colegii de la Black Eyed Peas, imediat au inceput sa apara speculatiile despre cum cantareata a plecat din trupa. Iata ca a vent si o confirmare de la liderul BEP, will.i.am.

 

Confirmarea a venit chiar pe 1 iunie in cadrul unei emisiuni, unde liberul trupei a anuntat ca in acelasi timp nici nu ova inlocui pe Fergie, mai ales ca la momentul actual Black Eyed Peas sarbatoresc 20 de ani de la infiintare si sunt ocupati cu un nou proiect. Vestea oricum a venit dupa ce Fergie a anuntat ca isi va incepe propriul label, Dutchess Music, plecand de la labe-ul Universal Music, care ii reprezinta si pe cei de la BEP. 

 

Nobody is replacing Fergie,” he said. “She’s working on her solo project at the moment, we’re on this brand-new experience, celebrating 20 years of Black Eyed Peas putting out music. We worked on a bunch of songs on her solo record, we’re proud that she has her label, but Black Eyed Peas are pushing it forward in terms of content, technology and experiences on our new [graphic novel] project, Masters of the Sun — The Zombie Chronicles.”

Fergie oricum s-a detasat in ultimii ani de imaginea Black Eye Peas, iar in aceasta perioada se pregateste de lansarea unui nou album, Double Dutchess, care ar trebui sa apara in aceasta vara si pentru care a lansat deja piese ca Life Goes On sau M.I.L.F.

Cele mai de succes piese ale grupului au fost in varianta de patru, incluse pe albumele Monkey Business, The E.N.D si The Beginning. I-am ascultat cu Where is the Love, I Gotta Feeling, Boom Boom Pow, Imma Be sau Pump It.

Va surprinde in vreun fel aceasta veste?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL