Partizan revine intr-o noua formula si cu piese noi!

Partizan, adica Artanu si Suedezu se reinventeaza si ne anunta ca vor reveni in curand pe scena intr-o formula noua, cu un nou tobosar, un basist nou, si mai ales cu niste piese noi

 
 
Asta inseamna, logic, ca inceputul lui 2012 a venit cu ceva schimbari in formula Partizan. Artan si Suedezu, cei care continua traditia Partizan, cei care de altfel au si pus bazele trupei in 2001, spun ca ultimele concerte sustinute impreuna cu Robin Proca (bas) si cu Radu Moldovan (tobe) au fost de Revelion in Club A si La Scena. Cei doi, Robin si Radu au inceput colaborarea cu trupa Partizan in octombrie 2010.
 
Le multumim celor 2 pentru perioada de colaborare si le dorim succes si lor, ne dorim succes si noua” – Adrian Plesca (Artan) & Razvan Moldovan (Suedezu).

 
In scurt timp vom afla mai multe detalii despre noua componenta a trupei Partizan. Un alt anunt venit din partea trupei, chiar mai important, din punctul meu de vedere, este acela ca Artan, Suedezu si noii lor colegi lucreaza in aceasta perioada la mai multe piese noi
 
Partizan a luat nastere in 2001, ca proiect al lui Artan si Suedezu, au lansat doua albume, Am cu ce si Bucuresti, dar si single-ul Papusea Masculina. Au luat o pauza undeva la mijlocul anilor 2000, revenind cu o formula noua in 2010, dupa vreo 4 ani de absenta. 
 
In ultimele luni, asa cum ati putut observa si din calendarul urban.ro, Partizan au sustinut multe concerte, cam prin toate colturile tarii. 
 
Ce asteptati de la noua formula Partizan? Dar de la noile piese pregatite de Artan, Suedezu & co?  De fapt care e pentru tine piesa cea mai reusita din repertoriul Partizan?
 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL