PREMIERA: noul single Anca Badiu - "More and More"

Anca Badiu revine cu un nou single! Acesta se numeste "More and More" si il puteti asculta la noi in premiera in doua versiuni (radio si extended). Piesa a fost compusa de Ionut Radu (John Puzzle) si uitati ce a declarat Anca despre ea:

"Am cautat un an o piesa care sa ma convinga si iata ca am gasit-o. Piesa More and More imi caracterizeaza stilul si este in concordanta cu tendintele actuale si nivelul muzical la care am ajuns. Am lucrat la mai multe melodii si, din peste 25 de piese de la diferiti compozitori, am ales-o pe aceasta... Mi-a placut din prima, are un sund nou, fresh si foarte optimist.”

Nu mai imi ramane decat sa va invit si pe voi sa o ascultati si sa ne spuneti cum vi se pare. :)


Asculta mai multe audio Muzica


Asculta mai multe audio Muzica


26 comentarii

  • Da, si cel mai mincinos ziar continua sa-si faca treaba, adica sa minta oh go on
    Iar piesa, ma prinde din ce in ce mai bine happy

  • E o piesa de rang 2 dupa mine...(a se intelege ca nu e printre cele mai WOW, e dupa ele). Si o spun SUBIECTIV, pentru mine! Nu mai incercati voi sa judecati, si mai ales sa cereti celor ce posteaza argumente! Asta sa o ceri profesionistilor, dar din pacate pt anca si pt toti ceilalti artisti, nu profesionistii ii asculta melodiile, ci oamenii de rand(sper ca s-a inteles la ce ma refer). Nu are acel ceva care sa te faca sa o canti continuu, sa o pui pe repeat. E o piesa buna totusi, daca facem comparatie cu alte zeci de mii de failuri. Eu as putea spune ca o piesa pe care am ascultat-o nebun e X - Y si sa vina un fan de-al ancai(sau nu neaparat) si sa spuna ca nu ii place. O sa ii cer argumente? Nu ii place!(si nu zic de hip-hop aici/manele...vorbesc de acelasi gen)

  • Astazi 30 aprilie ANCA isi aniverseaza ziua de nastere!!! Toti cei care o indragesc si asculta muzica ei sunt asteptati pe forum www.forum.ancabadiu.com pt a-i transmite urarile cuvenite!

    LA MULTI ANI ANCA!!!

  • LA MUUULTI AAAAAAANI!!! big hug

  • LA MULTI ANI ANCA!!! big grin happy kiss

  • Happy Birthday Anca!! Mult succes cu noul single happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL