Primii artisti confirmati la Media Music Awards: Smiley, Alex Velea, Puya, Grasu XXL

Smiley va urca pe scena Media Music Awards 2012 din partea Urban.ro! Intra sa afli care sunt ceilalti artisti confirmati sa urce pe scena evenimentului de pe 4 octombrie!

Cei mai in voga artisti romani ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, in seara zilei de 4 octombrie. Alex Velea,Andreea Banica, Anda Adam, Andra, Vunk, Mandinga, Voltaj, Puya, Grasu XXL - Maximilian si Corina sunt doar cativa dintre cantaretii care vor sutine recitaluri in cadrul marelui eveniment muzical.

Organizatorii le-au pregatit conditii tehnice optime astfel incat concertele lor sa fie de neuitat. In Piata Mare din Sibiu se va ridica o scena de 250 de metri patrati care va avea un ecran cu leduri de 120 de metri patrati. Asta inseamna ca artistii vor si invaluiti de proiectii gigant, dar si jocuri de lasere masive, lumini ce se vor proiecta pe toate cladirile din jur. Mai mult, puterea sunetului va fi de peste 100.000 de watti, aproape la fel de mult ca si la concertul Bon Jovi de la Bucuresti.

Prima surpriza este ca am propus un artist pentru a urca pe scena Media Music Awards 2012 din partea noastra, un artist pe care noi il consideram reprezentativ pentru generatia noastra, un cantaret talentat si... URBAN. Este vorba de... Smiley care a avut anul acesta unul din hiturile anului la radio: Dead Man Walking

A doua surpriza este ca vom acorda premiul BEST URBAN iar voi veti vota si veti alege castigatorul. Vom urca si pe scena si vom inmana premiul la Sibiu, pe 4 octombrie.

La Media Music Awards vor fi prezenti si premiati cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenta totala. Artistii premiati vor fi incadrati in urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song,Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu),Fans Like Award.

La eveniment vor fi prezenti directorii de programe ai radio-urilor ale caror difuzari au fost luate in calcul pentru stabilirea premiilor.

Evenimentul Media Music Awards se va desfasura pe parcursul a trei ore, timp in care pe scena din Piata Mare a Sibiului vor urca cei mai in voga artisti ai momentului, pentru a-si ridica trofeele meritate si a oferi recitaluri live de calitate, in semn de multumire fata de statiile media care i-au difuzat in ultimele 12 luni.

Voi pe cine ati vrea sa mai vedeti pe scena MMA 2012?


13 comentarii

 • Nu stiu pe cine as vrea sa vad, sau mai bine spus ascult, pe scena MMA, tinand cont de faptul ca nu prea avem voci exceptionale. Sincer, nu ma intereseaza cine va canta, sper doar sa nu fie playback si sa nu sune prost.

 • 2. Marius Moga in 18.09.2012 /18:25

  MAFIAAAAA big grin

 • presupun ca nu va fi transmis nicaieri live, nu?sad

 • @Oana - Cred ca e imposibil sa nu fie transmis pe un post tv. Altfel ce rost ar fi avut sa se bage atatia bani in asa ceva? Probabil ca trebuie sa mai asteptam putin pana vom afla.

 • @Edi:Narcotic Sound vor canta la premii?

 • 6. Claudiu in 18.09.2012 /22:09

  DJ Project & Adela Popescu trebuie sa fie NEAPARAT prezenti!!

 • 7. nan gabriel in 18.09.2012 /23:24

  cine sunt organizatori ? ce site au?

 • Andreea Balan ar fi frumos sa mai cante love struck

 • nico & bug mafiaaaaaaa !!!!
  :_)

 • 10. Oana Mircea in 21.09.2012 /00:03

  Donnyyyyykiss

 • si artistii unde sunt ?

 • Nu stiti daca este libera intrarea sau cu bilet??

 • Am o intrebare va rog : puya si alex velea au cantat o melodie din care imi amitesc asa: sunt un maidanez nu pot fi tinut cu lesa..daca o stiti va rog contactati-ma!! Multumesc

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL